Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης: ΟΥΔΕΠΟΤΕ μας κάλεσε ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης για τη διοργάνωση Λευκής Νύκτας

Μαρτίου 10, 2016
Ουδέποτε κάλεσε ή ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης κ. Σπύρος Βρέντας τον Εμπορικό Σύλλογο, όχι μόνο για τη διοργάνωση Λευκής Νύκτας, αλλά ούτε και για οποιοδήποτε άλλο λόγο, όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης.

Στη συνεδρίαση της 8/3/16 του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη Αλλάζουμε τα δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος, αναφέρθηκε στη διοργάνωση Λευκής Νύκτας ζητώντας να μάθει γιατί δεν έχουν γίνει κινήσεις για τη διοργάνωση μιας τέτοιας εκδήλωσης στην πόλη μας.
Η απάντηση ήρθε δια στόματος του Αντιδημάρχου Σπύρου Βρέντα, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουμε ενημερώσει τον Εμπορικό Σύλλογο και δεν μας κάλεσαν ποτέ. Τους έχω ζητήσει να έρθουν, αλλά δεν έχουν ανταποκριθεί. Αν έρθουν και θέλουν να το διοργανώσουμε, εγώ ευχαρίστως θα το κάνω».
Στη δήλωση αυτή του κ. Βρέντα ο Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης απαντά:
ΟΥΔΕΠΟΤΕ κάλεσε ή ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης κ. Σπύρος Βρέντας τον Εμπορικό Σύλλογο, όχι μόνο για τη διοργάνωση Λευκής Νύκτας, αλλά ούτε και για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Παρακαλούμε να μας απαντήσει ο κ. Βρέντας με ποιο έγγραφο του Δήμου έχει γίνει τέτοιου είδους πρόσκληση. Λυπούμαστε για την ευκολία με την οποία μπορεί να ψεύδεται ένας Αντιδήμαρχος.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia