Κ. Τζιούμης: «Να είμαστε αισιόδοξοι, να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να υποδεχθούμε τη γέννηση του Θεανθρώπου με Υγεία»

Δεκεμβρίου 17, 2020
Την ελπίδα τα επόμενα Χριστούγεννα, να γιορταστούν με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια, έχοντας αφήσει στο παρελθόν την περιπέτεια της πανδημίας, εξέφρασε, με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, μετά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου της πόλης, στην πλατεία Πετρινού.

Ειδικότερα, ο κ. Τζιούμης, είπε: «Μέσα σε ιδιαίτερες συνθήκες, λόγω της πανδημίας, τηρώντας το έθιμο, ανάψαμε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο για την πόλη μας. Να ευχηθώ χρονιά πολλά με υγεία, χαρά και ευτυχία.

Θα ήθελα να παρακαλέσω για άλλη μια φορά τους συμπολίτες μας, να προσέχουμε, να τηρούμε τα μέτρα ασφάλειας και να υποδεχθούμε τη γέννηση του Θεανθρώπου με Υγεία. Να είμαστε αισιόδοξοι, να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, να κάνουμε λίγη ακόμα υπομονή και εφόσον εξελιχθούν τα πράγματα, όπως λένε οι επιστήμονες, με τους εμβολιασμούς, σε λίγους μήνες αυτή η πανδημία που μας έχει ταλαιπωρήσει, έχει στοιχίσει τη ζωή σε χιλιάδες συνανθρώπους μας και έχει πλήξει οικονομικά πολλούς πολίτες, να είναι παρελθόν.

Ελπίζω ότι του χρόνου τα Χριστούγεννα, όλα αυτά θα είναι ένα παρελθόν και θα γιορτάσουμε στην Τρίπολη, όπως και σε όλη τη χώρα, μεγαλοπρεπώς, όπως πραγματικά αρμόζει σε μια τόσο μεγάλη γιορτή για τη Χριστιανοσύνη.»

Από την πλευρά της, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Ελένη Καρούντζου, τόνισε σε δήλωσή της: «Χρόνια πολλά σε όλους τους συνδημότες και τις συνδημότισσες. Εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά, με Υγεία, Αγάπη, Υγεία και πάνω απ΄ όλα αισιοδοξία.

Ο Δήμος Τρίπολης προσπάθησε να κάνει ό,τι ήταν καλύτερο για το στολισμό της πόλης.

Ήδη έχουμε ετοιμάσει με το 3ο Σύστημα Προσκόπων, το Σάββατο το μεσημέρι στις 12.00, ένα διαδικτυακό εργαστήρι «Κατασκευής Χριστουγεννιάτικου Στολιδιού Αισιοδοξίας». Καλούμε τους δημότες μας να μπουν στο σάιτ του Δήμου Τρίπολης και στα social media, να παρακολουθήσουν το εργαστήρι και να έρθουν να στολίσουν τρία Δένδρα Αισιοδοξίας που βρίσκονται στην πλατεία Πετρινού.»

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia