Παρασκευή, 11 Ιουλίου, 2025
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Διανομή μασκών προστασίας στα σχολεία από το Δήμο Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σ’ έναν πραγματικό αγώνα δρόμου επιδόθηκε ο Δήμος Τρίπολης για την παράλαβη και τη διανομή των μασκών προστασίας στα σχολεία μας.

 Το απόγευμα (18.00) του Σαββάτου (12/9/2020), ο Δήμος Τρίπολης παρέλαβε, από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, τις μάσκες, για το σύνολο των ΟΤΑ της Αρκαδίας.

Το προσωπικό του Δήμου, τις διαχώρισε και τις ταξινόμησε και κατά τη διάρκεια του Σαββάτου, οι μάσκες διανεμήθηκαν σε Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Τρίπολης.

Το πρωί της Κυριακής (13/9/2020), η διανομή ολοκληρώθηκε στα δημοτικά σχολεία και στους άλλους τέσσερις ΟΤΑ του Νομού Αρκαδίας.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης ευχαρίστησε το προσωπικό του Δήμου το οποίο, εντός του Σαββατοκύριακου, κατέβαλλε μια υπεράνθρωπη προσπάθεια και κατάφερε να φέρει εις πέρας μία απαιτητική διαδικασία, η οποία ήταν απαραίτητη για την ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Επιπλέον, ο κ. Τζιούμης, και ως ιατρός, απεύθυνε νέα έκκληση προς όλους για την ευλαβική τήρηση των κανόνων ασφάλειας και υγιεινής έναντι του κορωνοϊού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα δεν είναι ένας ανοιχτός διάδρομος προς την Ευρώπη

Δήλωση για το μεταναστευτικό έκανε στην γερμανική εφημερίδα Bild,...

Κόρινθος: Αυτοκίνητο έπεσε στην θάλασσα

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής (11/7) στην οδό...

Συναυλία με την Μελίνα Ασλανίδου στον Τυρό Αρκαδίας

Η Μελίνα Ασλανίδου με την μπάντα της, έχει στάση...

Τρίπολη: Συνελήφθη 40χρονος για εμπορία ανθρώπων

Συνελήφθη, χθες (10.7.2025) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ