Αυγούστου 30, 2019

Ευχαριστήρια επιστολή Παπαδημητρίου για τη λήξη της θητείας του

Μέσα σε μια γεμάτη 5ετία, απ’ όπου ξεκίνησα ως Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου, ως Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας, ως μέλος του Δ.Σ της ΔΕΥΑΤ.

 Μετά ορίστηκα Αντιδήμαρχος το Νοέμβρη του 2016 και συνέχισα τον Μάρτη του 2017 μέχρι και σήμερα με πολλές αρμοδιότητες που άπτονται κυρίως στην καθημερινότητα και με την ανάληψη της Προεδρίας της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, προσπάθησα να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα της διοίκησης του Δήμου μας αλλά και της προσφοράς στους συμπολίτες μας.
Μετά από πέντε χρόνια συνεχόμενης παρουσίας, προσπάθειας αλλά και υπηρεσίας, νιώθω ψυχικά, πνευματικά και ηθικά γεμάτος. Νιώθω ότι υπηρέτησα το σκοπό για τον οποίο με εξέλεξε ο κόσμος το 2014 και με εμπιστεύθηκε ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παυλής, με αξιοπρέπεια, με δυναμισμό αλλά και με αποτέλεσμα. Με αποτέλεσμα, κάτι για το οποίο ο κόσμος με επιβράβευσε στις εκλογές και τον ευχαριστώ.
Σε όλη αυτή όμως την πορεία και την προσπάθειά μου, δεν θα είχα τα αποτελέσματα αυτά αν δεν είχα ανθρώπους, υπηρεσίες, συνεργάτες, που με εμπιστεύθηκαν και συνεργάστηκαν μαζί μου.
Πρώτ’ απ’ όλα, ευχαριστώ θερμά το Δήμαρχο κ. Παυλή καθώς και την παράταξη, για την εμπιστοσύνη του σε όλα αυτά που μου ανέθεσε και τους συναδέλφους αιρετούς για την συνεργασία μας.
Ευχαριστώ θερμά το προσωπικό του Δήμου Τρίπολης. Τους Διευθυντές, Προϊσταμένους, Επόπτες αλλά και όλους τους εργατοϋπαλλήλους, από όλες τις υπηρεσίες και τα τμήματα, γιατί χωρίς αυτούς, τίποτα δεν θα ήταν δεδομένο και με αποτέλεσμα.
Ευχαριστώ την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Ελληνική Αστυνομία, τις διοικήσεις των στρατοπέδων και της Μεραρχίας καθώς επίσης και όλες τις υπηρεσίες που συνεργαστήκαμε και σε πολλές καταστάσεις ξενυχτίσαμε.
Ευχαριστώ τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε. Σε όλη τη πορεία μου, όποτε χρειάστηκε να μεταφέρουμε μηνύματα προς τους πολίτες, ιδιαίτερα σε στιγμές κρίσης, ήταν πάντα διαθέσιμα.
Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους δικούς μου ανθρώπους που πάντα ήταν δίπλα μου, σε όλες τις καταστάσεις και συνθήκες.
Το μεγαλύτερο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ» όμως ανήκει σε όλους εσάς, τους συνδημότες μου. Όλοι εσείς που από τα πρώτα βήματα μου με αντιμετωπίσατε με Αγάπη, Σεβασμό, Εμπιστοσύνη και σας ένιωθα συνοδοιπόρους μου. Πάντα λειτουργούσα με γνώμονα εσάς και τα πραγματικά προβλήματα.
Μετά και από την έμπρακτη εμπιστοσύνη που εισέπραξα μέσα από την κάλπη του Μαΐου, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να παραμείνω στην πρώτη γραμμή με το ενδιαφέρον, την παρουσία και την μαχητικότητά μου ως προς τα προβλήματα και την επίλυσή τους αλλά και την ορθή πορεία του Δήμου. Ούτως ή άλλως το έχω αποδείξει ότι μπορώ να το κάνω με ή χωρίς θέσεις ευθύνης.
Τελος, δοξάζω και ευγνωμονώ τον Θεό που με βοήθησε σε όλη αυτή την πορεία, να είμαι Αεικίνητος και Υπηρέτης του Λαού.

Με αστείρευτη Αγάπη, Εκτίμηση και Σεβασμό

Σωτήρης Παπαδημητρίου

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia