Μαντέικα | Με θλίψη αλλά και ερωτηματικά η κηδεία του 15χρονου Ηλία (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανείπωτη ήταν η θλίψη στην κηδεία του 15χρονου Ηλία Γεωργακόπουλου που έχασε πριν λίγες ημέρες τη ζωή του στο χωριό Μαντέικα Αρκαδίας.
[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/TFITcK8kL5E” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]
Συγγενείς αλλά και φίλοι του άτυχου 15χρονου, ήρθαν να πουν το τελευταίο αντίο στην εκκλησία του χωριού Μαντέικα, το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Σεπτεμβρίου.

Το παιδί έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα το πρωί, με την είδηση του θανάτου του να σκορπά θλίψη σε όλη την Ελλάδα.

Στην κάμερα του Arcadia Live, μίλησαν συγχωριανοί και ο αδελφός του άτυχου Ηλία για τον χαρακτήρα του παιδιού, τονίζοντας ότι ήταν απόλυτα υγιείς και δραστήριος ενώ όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, που θα αποσαφηνίσουν την αιτία του θανάτου καθώς ο 15χρονος, είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου λίγες μέρες πριν το θάνατό του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:02:14

Η παράτολμη πτήση του πιλότου που μπήκε με 290 χλμ/ώρα στον Ισθμό της Κορίνθου (vid)

Οι αεροπορικές «ακροβατικές» επιδείξεις από μόνες τους είναι θέαμα...

Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου στο Μυστρά | Δημήτρης Πτωχός: «Πλεονέκτημά μας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας»

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου φιλοξενήθηκε στο Μυστρά ο 9ος Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου «Athena Internamonal   Olive   Oil   Compemmon» (ΑΤΗΕΝΑ ΙΟΟC, 25-27 Απριλίου). Η προβολή των ελαιολάδων της Πελοποννήσου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τον Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό, να μιλά, την τρίτη ημέρα του διαγωνισμού, για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειάς μας και τα
00:01:17

Δρέπανο Αργολίδας: Τελευταίο αντίο στον πατέρα του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου

Η κηδεία του Δημητρίου Καλλιάνου πατέρα του παρουσιαστή μετεωρολογικών...

Σάββατο του Λαζάρου: Τι γιορτάζουμε σήμερα και τα έθιμα σε όλη την Ελλάδα

Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και είναι το Σάββατο του...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο