Νοεμβρίου 19, 2019

Δυναμικό παρών της Volton στην «Πελοπόννησος EXPO 2019»

Δυναμικό παρών της Volton στην «Πελοπόννησος EXPO 2019» • Αριθμός – ρεκόρ επισκεπτών στη μεγάλη πελοποννησιακή έκθεση • Πόλος έλξης το περίπτερο της Volton

Με μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωσετις εργασίες της η έκθεση «Πελοπόννησος Expo 2019» αυξάνοντας τις προσδοκίεςσυμμετεχόντων και επισκεπτών για τις μελλοντικές διοργανώσεις.

Η Voltonσυμμετείχε δυναμικά στην έκθεση παρουσιάζοντας τα ολοκληρωμένα προϊόντα και τις καινοτόμες υπηρεσίες της στο μεγάλο πελοποννησιακό κοινό. Η Volton αύξησε μέσω της «Πελοπόννησος Expo 2019» την απήχηση της τόσο σε ιδιώτες όσο και στον επιχειρηματικό κλάδο, με το περίπτερο της εταιρείας να αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες, τους οποίους τα στελέχη της Volton καλωσόριζαν με προσφορές και πλούσια δώρα. Στο πλαίσιο της έκθεσης, ηVolton διεξήγαγε διαγωνισμό, με το νικητή να αναμένεται να ανακοινωθεί μέσω των socialmedia τις επόμενες μέρες.

volton2

Η παρουσία των δημοφιλών ποδοσφαιριστών του Αστέρα Τρίπολης, MatiasIglesias και Γιάννη Κώτσιρα, στο περίπτερο της Volton αποτέλεσε μία από τις πιο ευχάριστες στιγμές του πενθημέρου της έκθεσης. Πλήθος κόσμου γνώρισε από κοντά τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές, φωτογραφήθηκε μαζί τους και έλαβε δώρα με την υπογραφή των παιχτών. Παράλληλα, η Volton μαζί με τον συνεργάτη της στην περιοχή της Τρίπολης, κο. Νίκο Τότση, προχώρησε σε μία ιδιαίτερα σημαντική και συμβολική κίνηση, βραβεύοντας τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, κο. Ιωάννη Τρουπή.Ο κος Τρούπης αποτελεί σημαντική προσωπικότητα του ελληνικού επιχειρείν και μέσω της διοργάνωσης της σημαντικότερης έκθεσης της Πελοποννήσου ενισχύσει συλλογικά την εικόνα της πελοποννησιακής επιχειρηματικότητας, επενδύοντας στην εξωστρέφεια και αναδεικνύοντας ταυτόχρονατις πολυεπίπεδες δυνατότητες της περιοχής.

Η δυναμική συμμετοχή των 215 εκθετών από επιχειρήσεις όλης της χώρας και ο αριθμός ρεκόρ των 25.000 επισκεπτών επισφραγίζει με τον καλύτερο των τρόπων, πως η «Πελοπόννησος Expo» έχει πλέον καθιερωθεί ως μία από τις εκθέσεις σταθμούς του ελληνικού επιχειρείν.

volton3

Οι 25.000 και πλέον επισκέπτες, που κατέκλυσαν τις εγκαταστάσεις της ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης κατά τη διάρκεια της πενταήμερης έκθεσης, είχαν παράλληλα την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σειρά εκδηλώσεων και εκπαιδευτικών δρώμενων.Συγκεκριμένα,στο πλαίσιο της «Πελοπόννησος Expo 2019» διοργανώθηκαν εκπαιδευτικά προγράμματα σχετικά με τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό με την παρουσία σημαντικών εισηγητών, που ενίσχυσαν τη συνεχώς ανοδική πορεία της έκθεσης.

Η Volton στηρίζει ενεργά και θα συμμετέχει και μελλοντικά σε παρόμοιες ενέργειες και εκθέσεις, που προάγουν την επιχειρηματικότητα.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia