• 29 Μάι

    ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΕΛΕΝΗΣ Π.

    ΤΡΙΠΟΛΗ | 28ης Οκτωβρίου 14

    08:30 - 08:30 (Επ.), τηλ.: 2710238588

Δημιουργούνται ηλεκτροφωτισμένοι κόμβοι σε επικίνδυνα σημεία της Αρκαδίας (vid)

Πού θα γίνουν έργα την ερχόμενη Άνοιξη στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας

Μπορεί τα capital controls να δημιούργησαν προβλήματα και στην υλοποίηση πολλών έργων στην Αρκαδία, αφού γύρω τα 50 έργα έμειναν πίσω λόγω καθυστερήσεων στις πληρωμές, αλλά από την Άνοιξη έχει προγραμματιστεί και εγκριθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου μία πληθώρα έργων. Έργων που θα βοηθήσουν σημαντικά τους κατοίκους των περιοχών που θα γίνουν, ενώ θα καταστήσουν πιο ασφαλές το οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας.
Εγκρίθηκαν, σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Β.Γιαννακούρα, έργα ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ και την Άνοιξη θα ξεκινήσουν, αφού θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες δημοπράτησής τους και θα επιτρέπει και ο καιρός την υλοποίησή τους.
Μεταξύ των έργων είναι η δημιουργία κόμβων και ο ηλεκτροφωτισμός τους σε καίρια οδικά σημεία, όπως το Δωδεκάμετρο στη Γορτυνία, όπου είχε συμβεί και θανατηφόρο τροχαίο πριν λίγα χρόνια.
Επίσης θα γίνουν συντηρήσεις σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου και ένα αίτημα των κατοίκων της περιοχής των Λαγκαδίων για την αποκατάσταση των ζημιών στο γεφύρι, θα γίνει πραγματικότητα.
«Σε μία δύσκολη εποχή, με τις συνεχείς ενέργειες του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, βρίσκονται πόροι, ενώ εκμεταλλευόμαστε κάθε ευρώ καθώς και τις εκπτώσεις από τα έργα για να λύνουμε συνεχώς προβλήματα στην Αρκαδία μας», ανέφερε σε συνέντευξη τύπου ο κ. Γιαννακούρας.
Ενώ απαντώντας σε ερώτησή μας για το δρόμο Τρίπολης –Άστρος τόνισε πως τα έργα στο πρώτο τμήμα του δρόμου προχωρούν κανονικά.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia