Προσπάθεια εξάλειψης του φαινομένου της παράνομης αφισοκόλλησης στην πόλη της Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας και το Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης εδώ και έναν χρόνο, γίνεται προσπάθεια εξάλειψης του φαινομένου της παράνομης αφισοκόλλησης στην πόλη της Τρίπολης. Κατ επανάληψη έχουν ενημερωθεί οι διαφημιζόμενοι για το παράνομο της πράξης τους και έχουν υποχρεωθεί στην αποψίλωση τους.

Οι ενέργειες ενημέρωσης των διαφημιζομένων γίνονταν στα πλαίσια καλής θέλησης για να μην επιβαρυνθούν με πρόστιμο λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που διανύει η χώρα και οι πολίτες. Σε μεγάλο βαθμό έχει περιοριστεί το φαινόμενο αυτό, παρ’ όλα αυτά, κάποιοι εκμεταλλευόμενοι το γεγονός της ελαστικότητας στην επιβολή προστίμων συνεχίζουν την παραβατική αυτή συμπεριφορά. Επίσης στην άσχημη εικόνα της πόλης συντελεί το graffitiαπό άγνωστα άτομα σε ιδιόκτητους και μη χώρους. Ακόμα και αν κάποιο graffitiεικαστικά έχει θεματικό αντικείμενο, όταν γίνεται αυθαίρετα χωρίς έγκριση, επίσης συνιστά παραβατική πράξη και επισύρει διοικητικό πρόστιμο.

Στα πλαίσια της εξάλειψης των φαινομένων αυτών, κατόπιν αυτοψίας είτε από τις αρμόδιες υπηρεσίες είτε από καταγγελίες, θα επιβάλλονται στους παραβάτες τα εκ του νόμου οριζόμενα πρόστιμα χωρίς καμία πρωτίστως ενημέρωση τους, όπως ομόφωνα αποφάσισε το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο