Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης (23/5/2024)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας καλούμε την 23η Μαΐου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «Αρτοποιείο – ζαχαροπλαστείο – αναψυκτήριο» ιδιοκτησίας του κ. Πετρόπουλου Παρασκευά του Γεωργίου, που βρίσκεται επί της πλατείας Βασ. Γεωργίου 5 στην Τρίπολη.
Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «Λιανικό εμπόριο ψωμιού, αρτοσκευασμάτων και λοιπών ειδών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής σε εξειδικευμένο κατάστημα – Δραστηριότητες παροχής ποτών» ιδιοκτησίας της κας Αργυροπούλου Ελευθερίας του Αθανασίου, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντίστασης και Δεληγιάννη 4 στην Τρίπολη.
Γνωμοδότηση για την απευθείας εκμίσθωση έκτασης επί του κοινόχρηστου χώρου γύρωθεν του Παναρκαδικού Γηπέδου Τρίπολης από 12-06-2024 έως 30-06-2024, για την τοποθέτηση εγκαταστάσεων λειτουργίας «Έκθεσης Δεινοσαύρων»Γνωμοδότηση για την έκδοση απόφασης κανονιστικού χαρακτήρα για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που αφορά την απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων σε τμήμα της οδού Λυκούργου, εντός σχεδίου πόλης Τρίπολης.Πάγια προκαταβολή έτους 2024
Γνωμοδότηση επί του σχεδίου κανονισμού λειτουργίας κλειστών και ανοιχτών αθλητικών χώρων – γυμναστηρίων του Δήμου ΤρίποληςΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΡΑΛΛΗΣ


Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (30/7/2024)

Την Τρίτη (30/7/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Προσωρινοί πίνακες για την πρόσληψη προσωπικού καθαριστών – καθαριστριών σχολικών μονάδων

Ανακοινώνονται οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης - βαθμολογίας, προσληπτέων και απορριπτομένων για την πρόσληψη προσωπικού καθαριστών - καθαριστριών σχολικών μονάδων. Διαβάστε περισσότερα, εδώ. 

9ο TRIPolis Rock Festival + 1o Φεστιβάλ Φωτογραφίας Τρίπολης + Παράλληλες δράσεις

Η σκηνή στο πάρκο του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης έχει ήδη στηθεί...

Ο ΣΑΟΟ στο βουνό των θεών – ΟΛΥΜΠΟΣ 2024

Λεπτομερής σχεδιασμός και σωστή προετοιμασία επέτρεψαν στο σύλλογό μας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο