Δήμος Μεγαλόπολης: Εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Αθανασίου στην Καρύταινα

Μαϊος 17, 2022
Εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Αθανασίου Αρχιεπισκόπου Χριστιανουπόλεως πραγματοποιήθηκαν στις 16 και 17 Μαΐου 2022 στην Καρύταινα.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 16 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αθανασίου με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Μεγαλόπολης και μεγάλος Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη  Μονεμβασίας και Σπάρτης  κ.κ. Ευσταθίου.

Ακολούθησε παραδοσιακό πανηγύρι στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου με δημοτικούς χορούς από το Χορευτικό Όμιλο Μεγαλόπολης, ορχήστρα και παράθεση γεύματος στους συμμετέχοντες από τον Σύλλογο Καρυτινών «Ο Κολοκοτρώνης».

Την Τρίτη 17 Μαΐου τελέσθηκε Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου.

Στις  εκδηλώσεις παρευρέθηκαν: ο Βουλευτής  Αρκαδίας κ. Κωνσταντίνος  Βλάσης, o Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Εμμανουήλ  Σκαντζός, ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ.  Ευστάθιος Κούλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης κ. Αντώνης Κυριακόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημήτρης  Σιέμπος, Παναγιώτης Μανιάτης, Ιωάννης Μπουγιούκος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia