Εθελοντική Αιμοδοσία στον Δήμο Μεγαλόπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Μεγαλόπολης διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία με την υποστήριξη του τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης συνεχίζοντας την επιτυχημένη διοργάνωση εθελοντικών αιμοδοσιών.

Η Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24/4/2024 στο χώρο του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης και ώρες 9.00 π.μ – 14.00 μ.μ. Το αίμα αποτελεί κοινωνικό αγαθό και η κοινωνική δράση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Δήμου Μεγαλόπολης είναι ένας σημαντικός θεσμός για την τοπική κοινωνία.

«Λίγα λεπτά από το χρόνο μας είναι αρκετά για να προσφέρουμε το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής, ως μια πράξη αγάπης και υψηλής κοινωνικής αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο. Δίνουμε αίμα γιατί σίγουρα θα το χρειαστούμε.

Σας περιμένουμε, Θα είμαστε όλοι εκεί.»

Πληροφορίες:
Εκ του Δήμου Σύμβουλος Υγείας  Παναγάκη Καλλιόπη τηλ.:6977668206
Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης Λύρα Σμαραγδή τηλ.:2791360100

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ-ΔΗΜΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Με εκτίμηση,
Εντεταλμένη Σύμβουλος Υγείας
Παναγάκη Καλλιόπη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κώστας Τζιούμης: «ΜΑΖΙ με τον Αστέρα μας, στηρίζουμε τους ευάλωτους συνδημότες μας»

Σε κοινή συνέντευξη τύπου προχώρησαν, την Μεγάλη Τρίτη (30/4/2024), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας κ. Γιώργος Μποροβήλος.Αφορμή ήταν μία κοινωνική προσφορά της ΠΑΕ Αστέρας με 100 δωροεπιταγές (αξίας 100 ευρώ έκαστη) οι οποίες θα δοθούν σε ευάλωτες συμπολίτες μας που θα επιλεγούν με κριτήρια που θα καθορίσει η

Λειτουργία των Κ.Ε.Π. τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Ανακοινώνεται ότι τα Κέντρα Εξυπηρέτηση Πολιτών του Δήμου Καλαμάτας τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου 2024 θα λειτουργήσουν από τις 08:00 έως τις 13:00.

Ανακοίνωση

Στην Τρίπολη, όπως κάθε χρόνο, θα λειτουργούν δύο ψησταριές στην Πλατεία Άρεως και στον Συνοικισμό Κολοκοτρώνη, όπου ο Δήμος θα έχει τη δυνατότητα να ψήσει δωρεάν τα αρνιά όσων δημοτών μας το επιθυμούν.  Όποιος δημότης, λοιπόν, επιθυμεί ν΄ αναλάβει το ψήσιμο του πασχαλινού του οβελία ο Δήμος, παρακαλείται όπως αφήσει το αρνί του στο κατάστημα

Σημαντική Ανακοίνωση | Τμήμα Καθαριότητας – Ανακύκλωσης – Περιβάλλοντος – Πρασίνου

Ενόψει της εορταστικής περιόδου που διανύουμε, σας γνωστοποιούμε ότι, απαγορεύεται αυστηρά η εναπόθεση κλαδεμάτων και ογκωδών αντικειμένων σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου μας. Η απαγόρευση ισχύει από την Τετάρτη 1 Μαΐου 2024 έως και την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο