Σε κωματώδη κατάσταση περιπατητής στο Φαράγγι του Λούλουγκα – Μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε κωματώδη κατάσταση μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό σήμερα το απόγευμα, περιπατητής στο φαράγγι του Λούλουγκα, στη Σίταινα.

Ο περιπατητής, κάτοικος της περιοχής, βρέθηκε εκεί με την παρέα του, ενώ στη συνέχεια αποσπάστηκε από τους υπόλοιπους για να σηματοδοτήσει το φαράγγι.

Γύρω στις 2.00 το μεσημέρι ειδοποίησε πως δεν αισθάνεται καλά και αμέσως κλήθηκε η πυροσβεστική για βοήθεια όπου μετέφερε τον ασθενή με φορεία και σχοινιά, αφού το ασθενοφόρο δεν μπορούσε να προσεγγίσει το σημείο.

 Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του astrosnews βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση με 39,5 πυρετό και πιθανή θερμοπληξία.

Αξίζει να αναφερθεί πως τις προσπάθειες της Πυροσβεστικής συνέδραμαν 3 κάτοικοι της περιοχής που βρέθηκαν στο σημείο όταν έγινε γνωστό το περιστατικό.

 

astrosnews

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20η Τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής

20Η-29-04-2024-ΟΡΘΗ-ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΛήψη

Η Μεγάλη Δευτέρα

Η Μεγάλη Δευτέρα σηματοδοτεί την αρχή της Εβδομάδας των...

Κώστας Τζιούμης: «Στόχος μας η Τρίπολη να γίνει κέντρο του Πανελλήνιου Φεστιβάλ Φωτογραφίας»

Έκθεση φωτογραφίας με εικόνες από παλαιότερους εορτασμούς του Πάσχα παρουσιάζεται αυτές τις ημέρες στην πόλη της Τρίπολης. Για το λόγο αυτό, δόθηκε κοινή συνέντευξη τύπου από τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, τον Καλλιτέχνη κ. Νίκο Φλώρο και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, κυρία Ελένη Καρούντζου. Την έκθεση επιμελείται ο κ. Φλώρος, για τον οποίο ο Δήμαρχος

Παναρκαδικός: Δωρεάν λεωφορείο στους φιλάθλους για τον αγώνα στην Πάτρα

Από τη Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. ανακοινώνεται ότι για...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο