Μεθέορτος Εσπερινός και Λιτανεία της Αγίας Βαρβάρας στην Τρίπολη (pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεθέορτος Εσπερινός τελέσθηκε απόψε, Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας στην Τρίπολη. Στην Ακολουθία προεξήρχε ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Γερμανός Μίχος, πλαισιούμενος από Ιερείς της Μητροπόλεως.

Tου Επαμεινώνδα Μανδρώνη

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε πάνδημη Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Αγίας Βαρβάρας και του συνεορτάζοντος Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού, καθώς και τμήματος Λειψάνου της Αγίας.

Με το πέρας της Λιτανείας ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιουστίνος Τσαγκούρης ευχαρίστησε τον Σεβ. Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας, τους Ιερείς, τους Εκπροσώπους των τοπικών Αρχών, τους πιστούς, καθώς και όσους κοπίασαν για την Ιερά Πανήγυρη. Συνάμα, ευχήθηκε η Έφορος και Προστάτης της Ενορίας Αγία Βαρβάρα να χαρίζει υγεία και να σκέπη την ζωή όλων.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις περατώθηκαν με την τέλεση Ιεράς Παρακλήσεως προς την Αγία Βαρβάρα.

Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και η Φιλαρμονική του Δήμου.

Δείτε φωτογραφίες εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20η Τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής

20Η-29-04-2024-ΟΡΘΗ-ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΛήψη

Η Μεγάλη Δευτέρα

Η Μεγάλη Δευτέρα σηματοδοτεί την αρχή της Εβδομάδας των...

Κώστας Τζιούμης: «Στόχος μας η Τρίπολη να γίνει κέντρο του Πανελλήνιου Φεστιβάλ Φωτογραφίας»

Έκθεση φωτογραφίας με εικόνες από παλαιότερους εορτασμούς του Πάσχα παρουσιάζεται αυτές τις ημέρες στην πόλη της Τρίπολης. Για το λόγο αυτό, δόθηκε κοινή συνέντευξη τύπου από τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, τον Καλλιτέχνη κ. Νίκο Φλώρο και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, κυρία Ελένη Καρούντζου. Την έκθεση επιμελείται ο κ. Φλώρος, για τον οποίο ο Δήμαρχος

Παναρκαδικός: Δωρεάν λεωφορείο στους φιλάθλους για τον αγώνα στην Πάτρα

Από τη Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. ανακοινώνεται ότι για...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο