Στην πλατεία Φιλικών, παρουσιάστηκε το βιβλίο για τη ζωή του Γιώργου Καραγιάννη με τίτλο “Οι αναμνήσεις μίας ζωής” (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην πλατεία Φιλικών, παρουσιάστηκε το Σαββάτο 16 Σεπτεμβρίου, το βιβλίο που περιγράφει τη ζωή του Γιώργου Καραγιάννη με τίτλο “Οι αναμνήσεις μίας ζωής”.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/iZGXDm3Rs7A” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Την όλη εκδήλωση παρουσίασε η Πρόεδρος του ΦΟΤ Εύη Μεντή.

Ομιλητές της παρουσίασης ήταν  ο κ. Τσιαμούλος, Πρόεδρος Συλλόγου Φιλικών, ο κ. Λιαργκόβας, καθηγητής ΠΑ.ΠΕΛ, ο σκηνοθέτης κ. Βουγιουκλάκης και ο συγγραφέας του βιβλίου, κ. Καλουδάς, οι οποίοι ο καθένας ξεχωριστά μίλησαν για το βιβλίο και τη προσωπική σχέση και εκτίμησή τους  με τον κ. Καραγιάννη.

Στη συνέχεια ο κόσμος είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα βίντεο που μιλάει για το βιβλίο.

Κλείνοντας δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στους ομιλητές, στον κ. Καραγιάννη από τον αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσσου κ. Γιαννακούρα, τον δήμαρχο Τρίπολης κ. Παυλή και τον πρόεδρο της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Βαλασσόπουλο. 

Τιμητική πλακέτα έδωσε ο κ. Γιώργος Καραγιάννης και στον Δήμαρχο της πόλης κ. Παυλή για την βοήθεια του στη πραγματοποίηση της βραδιάς.

Να αναφέρουμε πως ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, μετά την απονομή της τιμητικής πλακέτας στον κ.Καραγιάννη, ανακοίνωσε πως θα αιτηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης να μετονομαστεί, ως ελάχιστος φόρος τιμής, η πλατεία Φιλικών σε πλατεία “Γιώργου Καραγιάννη.

Ανακοίνωση που έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από τους παρευρισκόμενους, που είχαν γεμίσει την πλατεία Φιλικών για να τιμήσουν τον κ. Καραγιάννη. 

Τέλος μετά την εκδήλωση ακολούθησε φαγητό και κρασί, ενώ ο κ. Καραγιάννης υπέγραψε τα βιβλία που δώρισε στους παρευρίσκοντες.

{gallery}biblio_karagianni{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΙΟΥ 2024

Download [162.00 B] The post ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΙΟΥ 2024 appeared first on .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ – ΠΑΣΧΑ 2024 (ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ)

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] Download [162.00 B] The post ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ – ΠΑΣΧΑ 2024 (ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ) appeared first on .

Πρόσληψη προσωπικού στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Βόρειας Κυνουρίας

Πρόσληψη προσωπικού στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Βόρειας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο