Αγιασμός για την έναρξη της εργολαβίας συντήρησης και βελτίωσης του δρόμου προς το Βαλτεσινίκο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αγιασμός για την έναρξη της εργολαβίας συντήρησης και βελτίωσης του δρόμου προς το Βαλτεσινίκο.

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fegiannakouras%2Fposts%2F1248189488533798&width=500″ width=”500″ height=”788″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” ]

Στον αγιασμό παρών και ο Περιφερειάρχης μας Πέτρος Τατούλης, ο Εκτελεστικός Γραμματέας Γιάννης Σταματάκος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γιώργος Ρουμελιώτης, Γιάννης Κατσίρης και Θοδωρής Ντάνος και βέβαια υπάλληλοι των τεχνικών υπηρεσιών, ο εργολάβος και αρκετοί κάτοικοι του χωριού.

Άλλο ένα έργο που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου -ΠΕ Αρκαδίας στην περιοχή του Βαλτεσινίκου, αφού ήδη γίνονται έργα από το χωριό προς τη Μυγδαλιά, ώστε η λίμνη Λάδωνα να έρθει πιο κοντά και από τον Καμπέα προς το χωριό.

Προχωρά επίσης η μελέτη για την υλοποίηση αρδευτικού έργου στον κάμπο από το Βαλτεσινίκο προς τη Μυγδαλιά, ένα έργο που θα δώσει νέα αναπτυξιακή προοπτική στην ευρύτερη περιοχή.

Άλλωστε το Βαλτεσινίκο είναι ένα από τα πιο όμορφα και ζωντανά χωριά της Αρκαδίας με αρκετό τουρισμό και το έργο συντήρησης του δρόμου που ξεκίνησε θα εξυπηρετήσει πολύ και τους κατοίκους και τους επισκέπτες, που αντιμετώπιζαν δυσκολίες.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον παπά-Θέμη, ιερέα του χωριού για τα καλά του λόγια και τον κ.Σπύρο για την άριστη φιλοξενία και γενικά όλους τους κατοίκους του χωριού για την αγάπη τους.

Σε δύσκολες εποχές ακούμε τα προβλήματα των κατοίκων και προσπαθούμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο