¨Δάσος¨ από 300 δενδρύλλια εντοπίστηκε σε ορεινή περιοχή της Ηλείας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνελήφθησαν τρεις καλλιεργητές ναρκωτικών σε ορεινή περιοχή της Ηλείας. Οι αστυνομικοί εντόπισαν οργανωμένη φυτεία κάνναβης απ’ όπου κατάσχεσαν περισσότερα από (300) δενδρύλλια. Το παράνομο χρηματικό όφελος, που θα αποκόμιζαν οι δράστες από την συγκομιδή της κάνναβης από την φυτεία ξεπερνά τις (750.000) ευρώ.

Συνελήφθησαν, χθές (16-9-2019) το πρωί, σε ορεινή περιοχή της Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών με την συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τρεις δράστες και πιο συγκεκριμένα ένας 34χρονος ημεδαπός και δύο αλλοδαποί άνδρες 33 και 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κατοχής και καλλιέργειας ναρκωτικών ουσιών.

xasisodasos2

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας στοιχεία, εντόπισαν σε ορεινή δασική περιοχή της Ηλείας, οργανωμένη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, που αποτελούνταν από (300) δενδρύλλια, το ύψος των οποίων έφτανε μέχρι και τα (4) μέτρα, ενώ συνέλαβαν επ αυτοφώρω μέσα στην φυτεία τους καλλιεργητές της.

xasisodasos3

Επιπλέον, σε έρευνες που ακολούθησαν στον χώρο της φυτείας και περιμετρικά της, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν:

  • (20) τμήματα φυτών στο στάδιο της αποξήρανσης,
  • δύο ζυγαριές,
  • μια δεξαμενή νερού χωρητικότητας (500) λίτρων και
  • λάστιχα ποτίσματος μεγάλου μήκους

Σε έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στους δράστες και στις οικίες τους, βρήκαν στην κατοχή τους και κατάσχεσαν το χρηματικό ποσό των (5.500) ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Το παράνομο χρηματικό όφελος, που θα αποκόμιζαν οι δράστες από την συγκομιδή και διακίνηση της κάνναβης, από την φυτεία ξεπερνά τις (750.000) ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την Κυριακή 5 Μαΐου “βαρκαρόλα τη βραδιά των ευχών” στο λιμάνι της Κορώνης

Την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η “Βαρκαρόλα τη βραδιά των ευχών” στην προκυμαία της Κορώνης, που θα ξεκινήσει στις 20:00. Οι βάρκες των ιδιωτών και των επαγγελματιών ψαράδων θα ξεκινήσουν στις 20:00 να δέχονται επισκέπτες για βαρκάδα εντός του λιμανιού της Κορώνης, με σημείο συνάντησης μπροστά από το πρώην Δημαρχείο. Οι συμμετέχοντες

Ξεκινά τη Δευτέρα του Πάσχα η 10η Γιορτή λουλουδιών

Επικοινωνία με το Δήμο Επικοινωνήστε με το Δήμο στα παρακάτω στοιχεία Ελευθερολακώνων 1, Τ.Κ. 23200 dimarxos@1315.syzefxis.gov.gr 2733360300
00:08:02

Πλήθος πιστών και κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου στο Δερβένι Κορινθίας

Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης τελέσθηκε το βράδυ της...
00:00:00

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 – Η περιφορά των Επιταφίων στο Λεωνίδιο

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 - Η περιφορά των Επιταφίων...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο