Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 6η Γιορτή Ελιάς στον Αχλαδόκαμπο (pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 και ώρα 9.00 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αχλαδοκάμπου πραγματοποιήθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αχλαδοκάμπου η «6η Γιορτή Ελιάς», σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Αργολίδας.

Στην εκδήλωση, την οποία πλαισίωσαν οι Γιάννης Κατσίγιαννης, Έφη Θώδη, και Γιάννης Νταβέλλης στο τραγούδι και ο Άρης Μουγκοπέτρος στο κλαρίνο, προσφέρθηκε δωρεάν ελαιόλαδο, καθώς και παραδοσιακά εδέσματα από ελιά.

Παρόντες ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Κρίγγος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Πέτρος Διολίτσης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Σκούφης και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός Βαγγέλης Τζαβέλλας.

{gallery}giorti_elias_axladokampos{/gallery}

argolikeseidhseis.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο