Γεννηματά: Tο ΠΑΣΟΚ θα είναι η θετική έκπληξη των εκλογών. Δεν θα υπάρχει αυτοδυναμία.(photos)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η χώρα χρειάζεται σταθερή πορεία και δεν έχει ανάγκη από μαγκιές. Δεν θα υπάρχει αυτοδυναμία, σημείωσε γιατί κανένας μόνος του δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της εξόδου από την κρίση. Ζήτησε την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών, έτσι ώστε το ΠΑΣΟΚ να έχει τη δύναμη και να γίνει ο καταλύτης για αυτή τη προσπάθεια.

Στην ομιλία της σε ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο αναφέρθηκε στο πρώτο βήμα που έγινε στην κεντροαριστερά καθώς ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ συνεργάστηκαν, δημιουργώντας  τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.
 
Η συνεργασία μας είναι στρατηγικής σημασίας, δημιουργούμε τον τρίτο, προοδευτικό πόλο διακυβέρνησης που έχει ανάγκη η χώρα μας. Είμαστε αισιόδοξοι, θα είμαστε η θετική έκπληξη των εκλογών.
 
Ο κ. Μειμαράκης και η παράταξη του  δεν μπορεί. Με ευθύνη της παράταξης του φτάσαμε έως εδώ.
 
 Ο ειδικός φόρος Τσίπρα, μπαίνει πλέον παντού. Από εδώ και στο εξής, κάθε ευρώ που χάνεται από την τσέπη του κάθε εργαζόμενου – συνταξιούχου – επιχειρηματία έχει την υπογραφή και τη φωτογραφία του κύριου Τσίπρα.
 
Να σημειωθεί πως έκανε και ειδική αναφορά στην Αρκαδία και στα έργα που έγιναν αλλά και στα κονδύλια που εξασφάλισε ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος κατά τη διάρκεια της συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία. 
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης (8/5/2024)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Δ/νση : Αταλάντης & Λαγοπάτη – 1ος όροφος Τ.Κ. 221 32 Τρίπολη Τηλ. : 2713 - 600426 Τρίπολη 2 Μαΐου 2024 Αρ. Πρωτ.: 26 ΠΡΟΣ Τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας ΤρίποληςΚοινοποίηση: Δήμαρχο Τρίπολης κ. Τζιούμη Κωνσταντίνο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 8η Μαΐου 2024, ημέρα

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (8/5/2024)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Τρίπολη 2-5-2024 Αρ. πρωτ.: 14275ΠΡΟΣ 1) Τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Τρίπολης 2) Γ.Γ. Δήμου Τρίπολης 3) Επικεφαλής παρατάξεων 4) κ. Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας ΤρίποληςΠ Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας προσκαλούμε την 8η Μαΐου
00:46:49

Τα Δημοτικά Της Ιουλίας – 14 Παραδοσιακά Τραγούδια για το Πασχαλινό γλέντι

14 από τα πιο γνωστά κι αγαπημένα παραδοσιακά τραγούδια...

Με κατάνυξη και ευλάβεια η περιφορά του Επιταφίου στην Πύλο

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα τελέστηκε την Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πύλο, με την παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, του Δημάρχου Πύλου – Νέστορος κ. Παναγιώτη Καρβέλα, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Τάσου Σαρδέλη, του Προέδρoυ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύλου κ. Γεωργίου Κουφόγιωργα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο