Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντιπρόεδρος των Δημοκρατών του Λοβέρδου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είναι από σήμερα ο αντιπρόεδρος του κόμματος ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.

Την ανακοίνωση έκανε ο Πρόεδρος του κόμματος Ανδρέας Λοβέρδος με βιντεοσκοπημένη παρουσίαση. Ο κ. Λοβέρδος καλωσορίζοντας στους ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ τον κ. Παπαθεοδώρου υπογράμμισε πως «ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου έχει έντονο παρελθόν, έντονο παρόν και μέλλον. Υπήρξε ένας πολιτικός με αξιοσημείωτη πορεία με σοβαρότητα και ευγλωττία. Τον καλωσορίζω με χαρά, αισθάνομαι τιμή και είμαι πάρα πολύ σίγουρος ότι η πορεία μας θα είναι μία πορεία νίκης».

Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο δήλωσε: «Με τιμά η πρόταση του Ανδρέα Λοβέρδου και τον ευχαριστώ. Με τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ θα παλέψουμε για την πολιτική στο κέντρο, στην Ελλάδα και την Ευρώπη, για την αναγέννηση της δημοκρατίας με ελευθερία, ασφάλεια και κοινωνική συνοχή. Σας καλούμε όλες και όλους να διεκδικήσουμε μαζί σε αυτές τις εκλογές την αυτόνομη πολιτική μας έκφραση με το κέντρο μπροστά, με την Ελλάδα μπροστά, στην Ενωμένη Ευρώπη. Με δύο λέξεις: Στο ΚΕΝΤΡΟ, ούτε δεξιά, ούτε αριστερά!»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς θα λειτουργήσει από 1η Μαΐου

Από την 1η Μαΐου ενεργοποιούνται τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα,...

Φορολογικές δηλώσεις: Υποχρεωτική πλέον η δήλωση ΙΒΑΝ

«Στον αέρα» βρίσκεται η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ από την Πέμπτη (25/04) για...

Καιρός: Αίθριος με τοπικές νεφώσεις

Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές κυρίως τις μεσημβρινές...

Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός: «Τα αγροτικά ζητήματα αφορούν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία»

H καρδιά του αγροτικού κόσμου «χτύπησε» στην 10η πανηγυρική έκδοση του Πανελλήνιου Συνεδρίου για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας, με θέμα «Ποια ΚΑΠ θέλουμε σε Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση; Τα μεγάλα αγροτικά ζητήματα του παρόντος και του μέλλοντος», που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό να προχωρά σε καίριες επισημάνσεις για βασικά

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο