Το “Βήμα του Δημάρχου” – Ο Δημήτρης Παυλής πιο κοντά στους πολίτες… (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

O Δήμαρχος Τρίπολης κ.Δημήτρης Παυλής «εγκαινιάζει» ένα νέο τρόπο επικοινωνίας με τους πολίτες, προκειμένου να τους ενημερώνει ο ίδιος για ζητήματα που αφορούν στο Δήμο σε ένα ραντεβού που θα δίνεται στη σελίδα www.tripolis.gr.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/7S3Ufu-j-g4″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε ο Δήμαρχος μίλησε για τα εξής θέματα:

– Επούλωση λακκουβών στους δρόμους της Τρίπολης και ο σχεδιασμός για τις περιφερειακές ενότητες

«Θα αποκαταστήσουμε τις ζημιές στους δρόμους. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε νέους τάπητες σε πάνω από 35 δρόμους της Τρίπολης, για να διορθωθεί αυτή η άσχημη εικόνα που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Επιπλέον ειδικά για δυο – τρεις ενότητες όπως η Τεγέα και το Κορύθιο θα διατεθούν σημαντικά ποσά για δρόμους που είτε καταστράφηκαν από τις πλημμύρες είτε χρήζουν παρέμβασης. Αυτό θα γίνει μέσα στο 2017», τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος.

– Πάγια προκαταβολή (σχέδιο εκμετάλλευσης)

«Πολλοι εκπρόσωποι κοινοτήτων μας θέτουν αυτό το θέμα. Ο Δήμος είχε αποφασίσει και έδινε – χωρίς να είναι θεσμοθετημένο – 1000 ευρώ σε κάθε κοινότητα και 3000 ευρώ στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσουν οι τοπικοί εκπρόσωποι κάποια προβλήματα. Αυτό φέτος το αλλάζουμε προς το συμφέρον τους. Θα πάρουν το 50% για μικρές παρεμβάσεις και το άλλο 50% προϋπολογίζεται και έχουμε ζητήσει από την πολιτεία να μας εγκρίνει τρεις θέσεις χειριστών για να μπορέσουμε να τους έχουμε όλο τον χρόνο στην διάθεση των χωριών για να συντηρηθεί η αγροτική οδοποιία», δήλωσε ο Δήμαρχος.


– Ολοκλήρωση του σχεδιασμού των εκδηλώσεων για το Πάσχα

«Θα υπάρξουν εκδηλώσεις στην πόλη μας και σε κάποια χωριά που γιορτάζουν παραδοσιακά αυτές τις ημέρες. Του Αγίου Γεωργίου θα πάμε σε κάποια άλλα χωριά που έχουν τοπικές γιορτές. Αυτή την εβδομάδα θα γίνει Δημοτικό Συμβούλιο για να εγκριθούν οι δαπάνες και να ευχαριστηθούν ντόπιοι και επισκέπτες”, ανέφερε ο Δήμαρχος.

– Η χρηματοδότηση της ανάπλασης των 4 εισόδων της Τρίπολης

“Ή ανάπλαση των 4 εισόδων της πόλης ήταν μια σκέψη που είχα συζητήσει με τον περιφερειάρχη κ.Πέτρο Τατούλη από το 2014 και θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια που στο τελευταίο ΠεΣυ ενέταξε το έργο με περίπου 1.000.000 εκατομμύρια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος.

– Ευχάριστα νέα για το Ματζούνειο

«Ο Δήμος υπέβαλε πρόταση σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα για χρηματοδότηση γύρω στα 2 εκατομμύρια για το Ματζούνειο. Μας ήρθε η προέγκριση και το επόμενο διάστημα που θα πάρουμε την τελική λίστα της χρηματοδότησης, θα προχωρήσουμε απευθίας στη δημοπράτηση του. Για αυτό το έργο συνέβαλαν πολλοί και ήρθε η ώρα να προχωρήσει επιτέλους αυτό το έργο», γνωστοποιήσε ο κ.Δημήτρης Παυλής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καλαμάτα: Πατέρας και κόρη τραυματίστηκαν από ναυτική φωτοβολίδα – Συνελήφθη 58χρονος

Χειροπέδες σε έναν 58χρονο πέρασαν οι αστυνομικοί στην Καλαμάτα...

Συλλήψεις στην Αργολίδα για κλοπές, παραμέληση ανηλίκου και φωτοβολίδες

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Συνελήφθησαν τρία...

Τολό Αργολίδας: Πυρπόλησαν το ομοίωμα του Ιούδα μέσα στη θάλασσα

Για ακόμη μια χρονιά μετά τη λειτουργία της «Αγάπης»...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 6 Μαΐου

Του Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου και του Οσίου Σεραφείμ ασκήσαντος εν...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο