ΑΡΚΑΔΙΑ: “Έρχονται” οι αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ – Ξεπερνούν τα 10.000.000 ευρώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θετικά νέα για τους πληγέντες της Αρκαδίας μετά τα κύματα κακοκαιρίας που έπληξαν την περιοχή «έφερε» με δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος κ.Γεωργανόπουλος.

Όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος σε επικοινωνία που είχε ο ίδιος με τον ΕΛΓΑ του γνωστοποίησαν πως εντός της εβδομάδας θα κοινοποιηθούν τα πορίσματα του ΕΛΓΑ για όλους τους πληγέντες της Αρκαδίας, τονίζοντας μάλιστα πως τα πορίσματα των αποζημιώσεων αποτυπώνουν την πραγματικότητα. «Πρέπει να αναφέρουμε πως όσοι δεν έχουν καταβάλλει τις ασφαλιστικές εισφορές, δεν θα μπορέσουν να πάρουν τα χρήματα», ανέφερε, ενώ συμπλήρωσε πως τα χρήματα για την Αρκαδία ξεπερνούν τα 10.000.000 ευρώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο