Προβλήματα στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο – Οι καταγγελίες του Δ.Παυλή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε αποκαλύψεις σχετικά με τα προβλήματα που έχουν καταγραφεί στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο προχώρησε ο Δήμαρχος Τρίπολης, μετά από ερώτηση του επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη Αύριο» κ.Κώστα Τζιούμη.

Πιο συγκεκριμένα ο κ.Τζιούμης ζήτησε να μάθει γιατί έχει καθυστερήσει η τοποθέτηση της Διοικούσας επιτροπής που θα έχει ως ρόλο την τήρηση του κανονισμού του θεάτρου.

Στην απάντηση του ο Δήμαρχος Τρίπολης κ.Δημήτρης Παυλής απάντησε πως υπάρχει καθυστέρηση στο θέμα της Διοικούσας Επιτροπής και πρέπει να τοποθετηθεί, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχουν εντοπιστεί στο θέατρο τονίζοντας: «Έχουμε σοβαρότατα θέματα με κατασκευαστικές ατέλειες. Δεν μπορώ να δεχτώ φθορά σε 3-4 χρόνια. Μαζεύει πολύ νερό κάτω και δεν λειτουργούσαν τα ηλεκτρολογικά. Περνά νερό μέσα και κινδυνεύουν μηχανήματα. Έχουμε κάνει μελέτη για να διορθωθούν τα προβλήματα. Όσο δεν βρέχει, δεν υπάρχει πρόβλημα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο