Κώστας Βλάσης: Η χθεσινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Τρίπολη έγινε αφορμή για να δούμε τραγικές εικόνες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κώστας Βλάσης – Η χθεσινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Τρίπολη, σε μια φιλήσυχη πόλη, έγινε αφορμή για να δούμε τραγικές εικόνες.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/cPdH4kikvGM” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen ]

 Δε θυμάμαι ποτέ στη ζωή μου να έχει έρθει στην Τρίπολη Πρωθυπουργός – αλλά και οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο – και να έχει αποκλειστεί το κέντρο της πόλης από κλούβες με αστυνομικούς και ΜΑΤ και ταυτόχρονα να πέφτουν δακρυγόνα σε αθώους πολίτες που ήθελαν ειρηνικά να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική της Κυβέρνησης.

– Την ίδια ώρα στον προφυλασσόμενο χώρο της εκδήλωσης ο κ. Τσίπρας επένδυε για ακόμη μία φορά στο ψέμα, με μεγαλύτερο από όλα την τοποθέτησή του για τη ΣΔΙΤ της διαχείρισης απορριμάτων, για την οποία ανέφερε ότι υπάρχει η έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ισχυρισμοί ανυπόστατοι καθώς το Ελεγκτικό Συνέδιο (Ε’ Κλιμάκιο – Πράξη 69/2018) άναψε “κόκκινο φως” στις 05 Φεβρουαρίου 2018.

– Η Ν.Δ. ζητά προανακριτική επιτροπή για τους κυρίους Κουρουμπλή, Πολάκη και Ξανθό ακριβώς επειδή πιστεύουμε ακράδαντα ότι πρέπει όλα να έρθουν στο φως. Και περιμένουμε την Κυβέρνηση να ψηφίσει υπέρ της διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης, όπως το ίδιο κάναμε κι εμείς για στελέχη που αφορούν την παράταξή μας.

– Δεν είναι δυνατόν, ενώ η χώρα έχει να διαχειριστεί τόσο σοβαρά θέματα, η Κυβέρνηση να προσπαθεί να φέρει από το παράθυρο την αποποινικοποίηση του χασίς μέσω του Σ/Ν για τη χρήση κάνναβης για την φαρμακευτική-ορθή χρήση της οποίας συμφωνούμε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τροχαίο με δυο τραυματίες στην Αργολίδα – Σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο

Τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 7 Μαϊου στην...

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Αναλυτικά το πρόγραμμα των εξετάσεων – Πότε ξεκινούν

Για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024, που φέτος ξεκινούν...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 7 Μαΐου

Των Εκατόν εβδομήντα εννιά Οσιομαρτύρων Νταού Πεντέλης, Ραφαήλ Νικόλαου και Ειρήνης Άγιοι Μυτιλήνης,...

Αυχενικό σύνδρομο: Πάσχουν 1.000.000 Έλληνες

Το αυχενικό σύνδρομο δεν είναι συγκεκριμένη πάθηση αλλά διάφορα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο