Το “Game of Thrones” της Κεντροαριστεράς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι δείχνει δημοσκόπηση για τον νέο αρχηγό στην Κεντροαριστερά, ποιος προηγείται και ο ρόλος που θα παίξουν οι συμμαχίες;

Ντέρμπι θα είναι οι εκλογές για την ανάδειξη του αρχηγού του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς που θα διεξαχθούν στις 5 Νοεμβρίου, με 10 υποψήφιους.

Σύμφωνα με έρευνα της Μarc για το «Πρώτο Θέμα», Φώφη Γεννηματά και Γιώργος Καμίνης προηγούνται στην κούρσα αλλά η συμμετοχή των πολιτών στη διαδικασία θα είναι καθοριστική για το αποτέλεσμα.

Στο γκάλοπ, με βάση όσους θα πάνε να ψηφίσουν (4,5% «ναι», 5,3% «μάλλον ναι»), η Φ. Γεννηματά προηγείται με 32,3% και ακολουθεί ο Γ. Καμίνης με 20,2%, ο Στ. Θεοδωράκης με 12,9%, ο Ν. Ανδρουλάκης με 12,1%, ο Γ. Μανιάτης με 11,3%, ο Γ. Ραγκούσης με 4,8% και ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος με 2,4%.

Με βάση το σύνολο της κοινή γνώμης, καταλληλότερη για επικεφαλής του νέου φορέα εμφανίζεται και πάλι η Φώφη Γεννηματά με 19%.

Ακολουθεί ο Γ. Καμίνης με 8,5%, ο Στ. Θεοδωράκης με 7,4%, ο Ν. Ανδρουλάκης με 4%, ο Γ. Μανιάτης με 3,4%, και  Γ. Ραγκούσης και ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος με 2,1%.

newsbeast.gr 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Παζάρι από την Μονή Καλτεζών

Μετά χαράς ανακοινώνεται ότι η Ιερά μας Μονή θα...

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον...

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες του Πάσχα

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες...

Δίκτυο Μονοπατιών Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Η παρουσίαση του Δικτύου Μονοπατιών του Δήμου μας συνεχίζεται...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο