Χιλιάδες κόσμου, απίστευτο κέφι στο 6ο Καλαματιανό Καρναβάλι / 2018 (pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χιλιάδες κατοίκων και επισκεπτών, από διάφορες περιοχές της Ελλάδος όπως Αθήνα, Λάρισα, Ιωάννινα, Καρδίτσα, Θήβα, Αμαλιάδα, Αγρίνιο κ.λπ., κατέκλυσαν το κέντρο της Καλαμάτας, νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου 2018, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη μεγάλη παρέλαση του 6ου Καλαματιανού Καρναβαλιού.

NIK 6011

NIK 6006

Η παρέλαση των 19 group του 6ου Καλαματιανού Καρναβαλιού ξεκίνησε στις 15.30, με επικεφαλής την Πριγκίπισσα Ιζαμπώ και την ακολουθία της και σε αυτήν, επίσης, συμμετείχαν ομάδα ντυμένη με ενδυμασίες που παραπέμπουν στο βενετσιάνικο καρναβάλι, ο «Δράκος» της Πειραματικής Σκηνής, καθώς και τα υπόλοιπα 16 group.

ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΚΕΦΙ!

NIK 6089

NIK 6168

Με πολύχρωμες και εντυπωσιακές ενδυμασίες, πολλές από τις οποίες ευφάνταστες και πρωτότυπες, σφυρίζοντας, τραγουδώντας και χορεύοντας, οι καρναβαλιστές διήνυσαν την απόσταση από τον αύλειο χώρο της Υπαπαντής, μέσω της Αριστομένους, μέχρι την Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου.

NIK 6266

Το κοινό χειροκρότησε θερμά τους καρναβαλιστές, τους οποίους υποδέχθηκε στην Πλατεία ο Χρήστος Φερεντίνος.

NIK 6282

Ο Δήμαρχος κήρυξε τη λήξη του 6ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, συγχαίροντας τους πρωτοστάτες της εκδήλωσης, τους πολλές εκατοντάδες καρναβαλιστές και όλους όσοι δούλεψαν για την επιτυχία του Καρναβαλιού.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟ
ΧΡΗΣΤΟ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ

Ο Π. Νίκας επεσήμανε την καθοριστική συμβολή του Χρήστου Φερεντίνου στην επιτυχία του Καλαματιανού Καρναβαλιού και τον ευχαρίστησε για την ανιδιοτελή συμμετοχή του.

NIK 6328

Ακολούθησε συναυλία με τους Locomondo, που ενθουσίασαν το κοινό, το οποίο παραδόθηκε στους ρυθμούς της μουσικής, με ελληνικά και ξένα κομμάτια, μέχρι νωρίς το βράδυ.

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Σημειώνεται ότι, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε η Νυχτερινή Παρέλαση, για πρώτη φορά με μουσική κάλυψη. Οι καρναβαλιστές ξεκίνησαν από τη συμβολή Αριστομένους και Μακεδονίας και, μέσω της Αριστομένους, έφθασαν με τραγούδια και χορούς στην Πλατεία 23ης Μαρτίου, όπου ακολούθησε DJ Party μέχρι αργά το βράδυ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Παζάρι από την Μονή Καλτεζών

Μετά χαράς ανακοινώνεται ότι η Ιερά μας Μονή θα...

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον...

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες του Πάσχα

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες...

Δίκτυο Μονοπατιών Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Η παρουσίαση του Δικτύου Μονοπατιών του Δήμου μας συνεχίζεται...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο