Ολοκληρώθηκε η έκθεση Πελοπόννησος 2018

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολοκληρώθηκε η Πελοπόννησος 2018 στο λιμάνι της Κορίνθου. Ικανοποιημένοι δηλώνουν οι εκθέτες από την οργάνωση.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/k7IJ5oOSuTc” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen ]

Η Εκθεσιακή Δραστηριότητα εγκαινιάσθηκε Τετάρτη 3 Οκτωβρίου και ολοκληρώθηκε εχθές Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018, στη Χερσαία Ζώνη Λιμένος Κορίνθου (Πλατεία Φλοίσβου), στο κέντρο της Κορίνθου.

Οι εντυπώσεις που μας άφησε η έκθεση είναι θετικές σε γενικές γραμμές. Καθαρός χώρος, εύκολη πρόσβαση, η προσβασιμότητα για ΑΜΕΑ ικανοποιητική, ο φωτισμός καλός, οι θερμοκρασίες ικανοποιητικές και για το κοινό και για τους εκθέτες, βοήθησε και ο καιρός. Ικανοποιημένοι δηλώνουν οι εκθέτες και από την οργάνωση και από την προσέλευση του κοινού. Επιχειρήσεις κυρίως από την Κορινθία αλλά και άλλες περιοχές τις Πελοποννήσου.

nobannern

Στα αρνητικά το “Πελοπόννησος 2018” αντί για “Πελοπόννησος EXPO 2018”, απουσία του επιμελητηρίου Αρκαδίας παρόλο το ΜΟΤΟ τις έκθεσης “Όλα εδώ – Όλοι εδώ” απουσία και των Αρκαδικών επιχειρήσεων αν και το Επιμελητήριο Αρκαδίας είχε στείλει έστω και καθυστερημένα, στα μέλη του πρόσκληση για συμμετοχή στην εκθεσιακή δραστηριότητα, όπως χαρακτηρίσθηκε, «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018», τελικά δεν έστειλε ούτε banner του επιμελητηρίου!!!

Μικρότερη σε συμμετοχές επιχειρήσεων σε σχέση με τις προηγούμενες εκθέσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Άργος και την Τρίπολη, αρκετοί επισκέπτες δυσανασχετούσαν η προσπάθησαν να αποφύγουν το 1 ευρώ της εισόδου, καθώς η διοίκηση ανακοίνωσε στα εγκαίνια είσοδο 1 ευρώ με μέρος του συμβολικού, όπως ανέφερε, ποσού να δοθεί στις πληγείσες από τις πρόσφατες πλημμύρες επιχειρήσεις της Κορινθίας! Βεβαίως δεν ενημερωθήκαμε για το ύψος του ποσού και με ποια διαδικασία θα επιλεγούν οι επιχειρήσεις που θα στηριχθούν. 

Ιστοσελίδα της έκθεσης με πληροφορίες και ροή ειδήσεων δεν υπήρχε (το http://peloponnisosexpo.gr/ έχει κολλήσει στο 2017) και η σελίδα του Επιμελητηρίου Κορινθίας δεν παρείχε καμιά πληροφορία εκτός από μισό πρόγραμμα εκδηλώσεων (το pdf 1 σελίδα μόνο το πρόγραμμα Σαββάτου).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά στους κρίκους

Ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, απόψε (Παρασκευή 26/4)...

Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Παζάρι από την Μονή Καλτεζών

Μετά χαράς ανακοινώνεται ότι η Ιερά μας Μονή θα...

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον...

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες του Πάσχα

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο