ΕΟΦ: Αποσύρονται παρτίδες οφθαλμικής αλοιφής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) προχωρά στην ανάκληση των παρτίδων 153 και 213 της οφθαλμικής αλοιφής DEXAMYTREX EYE OINT (0,3%+0,03%).

Ο λόγος είναι η πιθανή επιμόλυνση της δραστικής ουσίας θειϊκή γενταμικίνη κατά την επεξεργασία της, γεγονός που θα μπορούσε να επηρεάσει την ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Ήδη η κατασκευάστρια εταιρεία έχει ξεκινήσει προληπτική ανάκληση των εν λόγω παρτίδων και η απόφαση του ΕΟΦ εκδίδεται με σκοπό να την ενισχύσει.

Η εταιρεία BAUSCH HEALTH ΕΛΛΑΣ Α.Ε., ως τοπικός αντιπρόσωπος του προϊόντος στην Ελλάδα, οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους πελάτες της, προκειμένου να το αποσύρουν από την αγορά.

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • εοφ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 24 Μαΐου

Συνολικά 72.577.679 ευρώ θα καταβληθούν σε 67.269 δικαιούχους, από...

«ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΕΙΑ 2024» : Το Πρόγραμμα των φετινών Εορταστικών Εκδηλώσεων Μνήμης

Με ένα πλήθος εκδηλώσεων, από τις 24 έως τις...

Το Σάββατο 1η Ιουνίου η Πανγυθειάδα 2024

Το Σάββατο 1η Ιουνίου η Πανγυθειάδα 2024 Ο Δήμος Ανατολικής Μάνης σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης του Γυθείου και το τμήμα στίβου του Πανγυθεατικού, διοργανώνουν το Σάββατο 1η  Ιουνίου 2024 τον 6ο αγώνα δρόμου «Πανγυθειάδα 2024». Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνες για παιδιά και τον γύρο της

Πεζοπορική εκδρομή Ελάτη – Μεθύδριο και Δασάκι Βυτίνας για το 11ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο