Ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Ν.Ο.Κ. ΠΟΣΕΙΔΩΝ για τον ΑΣΠΕΤ Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Κυριακή 3/2/2019 και ώρα 19:30 η γυναικεία ομάδα του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης θα υποδεχθεί στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής την πρωτοπόρο ομάδα του Ν.Ο.Κ. Ποσειδών.

 η οποία είναι ενισχυμένη μεταγραφικά με έμπειρες αθλήτριες σε σχέση με πέρσι αφού σκοπεύει στην άνοδο στην Β΄εθνική κατηγορία.

Τα κορίτσια της Τρίπολης  που βρίσκονται στην Τρίτη θέση της βαθμολογίας θα κυνηγήσουν την νίκη διεκδικώντας μια από τις δυο πρώτες θέσεις του Γ΄ ομίλου εκ των οποίων η πρώτη οδηγεί στην τετράδα και στα μπαράζ για την άνοδο στην Β΄εθνική και η δεύτερη στα play off όπου μέσα από εκεί θα διεκδικήσει την είσοδο της στο final four.           

aspet tripoli agonas  

O ΑΣΠΕΤ Τρίπολης καλεί όλο τον φίλαθλο κοινό της πόλης να στηρίξει τα κορίτσια και να αποτελέσει την έβδομο παίχτη της ομάδας.                                

                                            

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο