2η η Καραναγνώστη της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στο Ε3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δυναμικό ξεκίνημα για μια ακόμα αθλήτρια μας στα φετινά τουρνουά. Η Καραναγνώστη Μαρία πιστή στο ραντεβού της με τις διακρίσεις, ξεκίνησε και την φετινή χρονιά δυναμικά. 

Στο πρόσφατο τουρνουά Ε3 που έγινε στην Πόλη μας στις εγκαταστάσεις του Smash η Καραναγνώστη κατέκτησε την 2η θέση σε 16άρι ταμπλό.

Στον πρώτο γύρο απέκλισε την αθλήτρια της ΑΕΤ Νίκης Πατρών με 2-0 σετ (40, 40) και στον δεύτερο γύρο με το ίδιο σκορ 2-0 σετ επικράτησε και της Δελή Μάρας (Ρήγας Αργολίδας) (41,41).  Στην ημιτελική σειρά η Κουλουμπού Αγγελική (ΟΑ Καλαμάτας)  δεν στάθηκε εμπόδιο στην Καραναγώστη και η αθλήτρια της ΑΕΚ Επικράτησε με 2-0 σετ (63, 61). Στον μεγάλο τελικό του τουρνουά η Κανελλάκη (ΟΑ Σπάρτης) διέκοψε το νικηφόρο σερί της Καραναγνώστη και κέρδισε την πρώτη θέση επικρατώντας της Καραναγνώστη με 2-0 σετ (60, 62).

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (Παπαδόπουλος & Χατζηγιάννη) συγχαίρουν δημόσια την αθλήτρια τους Καραναγνώστη Μαρία και της εύχονται καλή συνέχεια στην εξέλιξη των τουρνουά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο