Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ Τρίπολης απέναντί στην ανταγωνιστική ομάδα του Μαρκό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας η ΑΕΚ Τρίπολης κλήθηκε να αντιμετωπίσει το απόγευμα της Κυριακής, 29/09 στο Γήπεδο του ΔΑΚ Τρίπολης την ανταγωνιστική ομάδα του Μαρκό.

 Μια αναμέτρηση με ιδιαίτερη σημασία για την ΑΕΚ Τρίπολης, καθώς αποτέλεσε το πρώτο εντός έδρας ματς σε επίπεδο Εθνικής κατηγορίας μετά από περίπου 20 χρόνια.

Το απόγευμα της Κυριακής η ΑΕΚ Τρίπολης δεν κατάφερε να πιάσει τα πραγματικά αγωνιστικά της στάνταρ με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να ελέγξει το ρυθμό και το ματς σε κανένα σημείο, απέναντι σε μια ομάδα που μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο ψάχνοντας το γκολ από τα πρώτα λεπτά. Με δύο τέρματα των Σάμιου και Χίσο διαμορφώθηκε το νικηφόρο 0-2 για την ομάδα της Ανατολικής Αττικής.

Δείτε περισσότερα εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο