Γιώργος Μποροβήλος: Για πολλοστή φορά ο Αστέρας Τρίπολης αποδεικνύει την κοινωνική του δράση

Δήλωση του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργου Μποροβήλου για τη δράση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του συλλόγου.

“Για πολλοστή φορά ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αποδεικνύει εμπράκτως την κοινωνική του δράση. Για όλους εμάς που υπηρετούμε αυτόν τον σύλλογο, είναι αυτονόητη η προσπάθεια προσφοράς στον συνάνθρωπό μας και την κοινωνία.

Στηρίζουμε με πολύ μεγάλη χαρά αλλά και ευθύνη την καμπάνια “Ζήσε Αθλητικά” του Υφυπουργείου Αθλητισμού και την πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, τον Οργανισμό “Tο Χαμόγελο του Παιδιού” και το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης “Η Ευαγγελίστρια”.

Η δράση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (20/05) στις εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Η αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών σε αίμα, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού μάς αφορά όλους.

Θα είμαστε όλοι εκεί, χαρίζοντας λίγα λεπτά από το χρόνο μας, στην ουσία όμως χαρίζοντας πολλά περισσότερα στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Σας καλούμε στο γήπεδό μας αυτή τη φορά για έναν πολύ ξεχωριστό και σπουδαίο αγώνα!”

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τουρισμός για Όλους 2024: Παρατείνεται η προθεσμία για τις αιτήσεις

Μέχρι τις 8 Απριλίου έλαβε παράταση η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο...

Κορινθία: Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (28.3.2024) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από Συνοριακούς...

Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών appeared first on .
Μετάβαση στο περιεχόμενο