Αρκαδικός: Ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας για τα εισιτήρια με Λαύριο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ΚΑΕ Αρκαδικός ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας πως θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με το Λαύριο, το ερχόμενο Σάββατο (12/3), για την 22η αγωνιστική της BASKET LEAGUE ΣΚΡΑΤΣ, να το κάνει, αφού η ΚΑΕ Λαύριο μας διέθεσε το διάζωμα Δ του σταδίου του.

Πιο συγκεκριμένα γίνεται γνωστό, πως από την Παρασκευή (11/3) και μέχρι την έναρξη του αγώνα ο φίλαθλος κόσμος μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια από την ιστοσελίδα της Viva.gr αλλά και όλα τα συνεργαζόμενα μαζί της καταστήματα (Public, Metro, My Market, EKO, BP, Media Markt)
Για την Τρίπολη, ο κόσμος μπορεί να τα προμηθευτεί από το Music Center Κωτσιόπουλος Σταύρος στην Πλατεία Αγίου Βασιλείου.
Η τιμή των εισιτηρίων θα είναι στα 10€.
Θυμίζουμε πως με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. Αρκαδικός ενημερώνει τους φίλαθλους ότι, για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας (διαβατήριο ή στρατιωτική ταυτότητα ή άδεια παραμονής) καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Παζάρι από την Μονή Καλτεζών

Μετά χαράς ανακοινώνεται ότι η Ιερά μας Μονή θα...

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον...

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες του Πάσχα

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες...

Δίκτυο Μονοπατιών Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Η παρουσίαση του Δικτύου Μονοπατιών του Δήμου μας συνεχίζεται...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο