Τζώνυ Βαβούρσς & The Cadillacs στην Τρίπολη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Τετάρτη 13 Μαρτίου θα εμφανιστoύν στην Τρίπολη οι Johnny Vavouras & The Cadillacs, ένα από τα ιστορικότερα σχήματα της Ελλάδας με frontman έναν από τους πιο χαρισματικούς και αυθεντικούς εκφραστές των 50’s και 60’s, σε μια χορευτική βραδιά με πολύ rock ‘n’ roll, swing και blues.

O Τζώνυ Βαβούρας έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την τηλεόραση αλλά ήδη από τα μέσα της δεκαετίας του ‘70 με το μουσικό του σχήμα, τους Vavoura band συγκαταλεγόταν ήδη στα κορυφαία Ελληνικά γκρουπ, έγραψε μουσική για κινηματογραφικές ταινίες με πολλές διακρίσεις στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, ενώ ήταν το πρώτο μουσικό σχήμα που γύρισε βίντεο κλιπ στην Ελλάδα.

Παράλληλα σαν μηχανικός ήχου συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως οι Pink Floyd, ο James Brown, ο Bruce Springsteen, ο B.B. King και πολλοί άλλοι, ενώ έχει επιμεληθεί την παραγωγή για κορυφαίους Έλληνες δημιουργούς, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο
Μίκης Θεοδωράκης, ο Λουκιανός Κηλαηδόνης και πολλοί άλλοι.

Στις 19 Ιουλίου του 1987, έχοντας προσκληθεί να ανοίξει τη συναυλία του θρυλικού Chuck Berry στο Λυκαβητό, ιδρύει αποκλειστικά γι’ αυτό το σκοπό τους Johnny Vavouras & The Cadillacs οι οποίοι αποτελούν πλέον ένα από τα μακροβιότερα σχήματα στην ιστορία της Ελληνικής μουσικής και θεωρούνται από τους πιο αυθεντικούς εκφραστές του ήχου των 50’s και 60’s στη χώρα μας.

Γενικές πληροφορίες
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024
Τουριστικό περίπτερο – Πλατεία Άρεως
Πόρτες ανοίγουν: 20.30
Είσοδος: Με ελεύθερη συνεισφορά

Περισσότερες πληροφορίες
• tripolisrockfest.anoixtodiktyo.gr
Επικοινωνία
• email: tripolisrockfest@anoixtodiktyo.gr
• fb: @TRIPolisRockFest
• ig: @tripolisrockfest

Παραγωγή
• TRIPolis Rock Festival

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δήμος Τρίπολης – Η γιορτή της Μητέρας τιμήθηκε στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

Εκδήλωση για την εορτή της Μητέρας πραγματοποιήθηκε στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο την Κυριακή 12 Μαΐου 2024. Ο Δήμος Τρίπολης εκφράζει θερμές ευχαριστίες: Στην κα Αθηνά Δημοπούλου, καθηγήτρια Ιστορίας του Δικαίου του ΕΚΠΑ, η οποία αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας και μας τίμησε με την παρουσία της. Το θέμα που ανέπτυξε ήταν: "Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΑ

Κώστας Τζιούμης: « Προωθούμε κάθε συνεργασία που προάγει πολιτισμό και συμβάλει στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας»

Σε κλίμα άριστης συνεργασίας και καλής διάθεσης, πραγματοποιήθηκε, σήμερα 14 Μαΐου 2024, συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κωνσταντίου Τζιούμη και του Πρόεδρου του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών κ. Καραμεσίτη Κωνσταντίνο, Αντιπτεράρχου ε.α., στο Δημαρχείο Τρίπολης. Προς συζήτηση τέθηκαν θέματα που αφορούν το Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης, με κύριο θέμα την αναβάθμιση των υπηρεσιών του, τον εκσυγχρονισμό του

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΤΟ Ο.Τ 91

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΤΟ Ο.Τ 91 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο