ΑρχικήΠολιτισμόςΨυχαγωγίαΔείτε τα 2 πρώτα επεισόδια της κωμικής σειράς «Το Προξενιό Στην...

Δείτε τα 2 πρώτα επεισόδια της κωμικής σειράς «Το Προξενιό Στην Πόρτα Σου»

Η νέα σπαρταριστή κωμική σειρά με τίτλο «Το Προξενιό Στην Πόρτα Σου» ξεκίνησε να προβάλλεται στο κανάλι ”Click Art Production” του YouTube και θα σας χαρίσει άφθονο γέλιο με ατάκες που θα σας κάνουν να ξεκαρδιστείτε από τα γέλια. Το σενάριο η σκηνοθεσία είναι του Νεκτάριου Χατζαντώνη.

Η υπόθεση της σειράς έχει ως βασική της ηρωίδα, την Βάνα Αναστασίου, μια διάσημη ζωγράφο, η οποία όμως δεν ξεχνάει ότι πάνω απ’ όλα είναι η κλασική Ελληνίδα μάνα που έχει ως πρωταρχικό της μέλημα να δει τον μονάκριβο γιο της (Πάρης) παντρεμένο και τακτοποιημένο!!! Γι’ αυτό σαν άλλη καπάτσα και σπιρτόζα πεθερά θ’ αρχίσει να καταστρώνει σχέδια και να του κάνει προξενιά της αρεσκείας της προκειμένου να πετύχει τον σκοπό της!!! Φυσικά η πολυμήχανη αυτή μάνα δε θα σταματήσει εδώ, προκαλώντας έτσι συνεχώς πονοκέφαλο και απόγνωση με τα καμώματα της, τόσο στο παιδί της όσο και στους άμεσα ενδιαφερόμενους. Άραγε θα καταφέρει να περάσει το δικό της ή τον τελευταίο λόγο θα τον έχει ο αληθινός έρωτας;;;
Παίζουν : Λούλα Τριανταφύλλου, Αντώνης Τσουρουνάκης, Μικαέλα Ζούστη, Νίκος Μαργαρίτης, Κωνσταντίνος Μιχαήλ, Μάρθα Μουτσάκη, Ελένη Γιαννακού, Σοφία Βερβελέ, Edward Honein, Cilia Katrali, Μαρίνα Μπασέτα, Βασίλης Πρέκας και η Βίκυ Τζινιέρη.
Δείτε το 1ο επεισόδιο της σειράς :

Δείτε το 2ο επεισόδιο της σειράς :

Μετάβαση στο περιεχόμενο