Λογοτεχνικός Διαγωνισμός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνο, το Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων και οι Εκδόσεις Διόπτρα κάνουν δώρο σε δυο τυχερούς δυο αντίτυπα των εκδόσεων Elxis.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας, κάνετε like στη δημοσίευση μας στο facebook και comment το τίτλο του βιβλίου που επιθυμείτε να αποκτήσετε.

Οι τίτλοι που θα κληρωθούν είναι οι εξής:

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ (ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ #4)

Στο φως της ημέρας η λαίδη Τζορτζιάνα είναι μια τέλεια αριστοκράτισσα. Ένα κρυφό σκάνδαλο όμως την έχει οδηγήσει στα πιο σκοτεινά σοκάκια του Λονδίνου. Τις νύχτες φορά το κρυφό προσωπείο της και κατεβαίνει τα σκαλιά της πιο αμαρτωλής χαρτοπαικτικής λέσχης. Συσσωρεύει μυστικά των πιο ισχυρών ανδρών και γυναικών του Λονδίνου. Κάθε εμπιστευτική πληροφορία, που δίνεται δωρεάν σε αντάλλαγμα για την κάρτα μέλους της λέσχης, είναι πηγή δύναμης. 
Ευφυής, ισχυρός και επικίνδυνα ωραίος, ο Ντάνκαν Γουέστ γοητεύεται από το πέπλο μυστηρίου που τυλίγει τη λαίδη Τζορτζιάνα και προσπαθεί να αποκαλύψει το άγνωστο παρελθόν της. Η επιρροή που ασκεί επάνω της γίνεται έρωτας και μαζί με αυτόν έρχεται ο κίνδυνος. Κι αυτό εκείνη το γνωρίζει καλύτερα απ’ τον καθένα… 

Η διάσημη συγγραφέας Sarah MacLean αποκαλύπτει την ταυτότητα του Έκπτωτου Άγγελου στο τελευταίο μυθιστόρημα της σειράς Γοητευτικοί Τυχοδιώκτες.

 

ΔΙΑΒΟΗΤΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ (ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ #4)

Λονδίνο, 1882.
Το παρελθόν της μητέρας του στιγμάτισε το δικό του μέλλον. Πάλεψε σκληρά να ελευθερωθεί από τις συνέπειες επιλογών που δεν ήταν δικές του. Ο μαρκήσιος του Ρέξτον είναι πια αποφασισμένος να ζήσει μια άμεμπτη ζωή, χωρίς σκάνδαλα. Ο περιζήτητος εργένης θα επέλεγε να παντρευτεί μονάχα μια γυναίκα αγνή και άσπιλη σαν το λευκότερο χιόνι.
Όταν, όμως, αποδέχεται τη συμφωνία να βοηθήσει μια νεαρή γλυκιά κοπέλα να βρει τον ιδανικό σύζυγο που της αξίζει, εκείνος –άθελά του– θα βρεθεί αντιμέτωπος με όσα πίστευε πως έχει ξεπεράσει… Θα γνωρίσει την αδελφή της, τη δυναμική λαίδη Λαντσντάουν, που ο ταραχώδης βίος της έχει προκαλέσει 
σοκ στη λονδρέζικη κοινωνία. Η λαίδη προσφέρει στον μαρκήσιο μια νέα συμφωνία και τότε αυτός θα βρεθεί επικίνδυνα κοντά της…

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο facebook τη Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά στους κρίκους

Ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, απόψε (Παρασκευή 26/4)...

Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Παζάρι από την Μονή Καλτεζών

Μετά χαράς ανακοινώνεται ότι η Ιερά μας Μονή θα...

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον...

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες του Πάσχα

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο