Συνάντηση Ζέρβα – Βλάση στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τον Υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για τον Απόδημο Ελληνισμό, Κωνσταντίνο Βλάση υποδέχθηκε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Στην ατζέντα της συνάντησης κυριάρχησαν ζητήματα που αφορούν στις προετοιμασίες εν όψει της επετείου για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης του 1821, δεδομένης της εκπεφρασμένης βούλησης του Κωνσταντίνου Ζέρβα για συμμετοχή της Θεσσαλονίκης στις επετειακές εκδηλώσεις.

Παράλληλα, ο κ. Ζέρβας έκανε γνωστό ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης προτίθεται να τιμήσει με εκδηλώσεις μνήμης και την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, το 2022, ζητώντας σε αυτό το πλαίσιο να υπάρξουν συνέργειες.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και για σειρά άλλων θεμάτων που περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιο του Υφυπουργού, όπως αυτά της ενεργοποίησης και αξιοποίησης του δικτύου των αδελφοποιημένων πόλεων ή των συνεργασιών με ομογενειακές οργανώσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 – Η περιφορά των Επιταφίων στο Λεωνίδιο

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 - Η περιφορά των Επιταφίων...

Αντιπυρική περίοδος και απαγορεύσεις σύμφωνα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς»

Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος 2024 και ταυτόχρονα η έναρξη μιας σειράς μέτρων που προβλέπονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως η πιθανή απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση, ανάλογα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και την πρόβλεψη κατηγορίας 3 ή 4 ή 5 (Υψηλή, Πολύ Υψηλή, Κατάσταση Συναγερμού). Το

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο