Κώστας Βλάσης: Η απόφαση του κ. Ερντογάν να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί είναι ένα θέμα μεταξύ Τουρκίας και της διεθνούς κοινότητας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο υφυπουργός κ. Κώστας Βλάσης με παρουσία του στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega αναφέρθηκε στην απόφαση του κ. Ερντογάν να μετατρέψει την Αγία Σοφία.

• Η απόφαση του κ. Ερντογάν να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί δεν είναι ένα θέμα διμερές, είναι ένα θέμα μεταξύ Τουρκίας και της διεθνούς κοινότητας.

• Αυτό οφείλουμε να το αναδείξουμε και να  χρησιμοποιήσουμε αυτή τη συγκυρία για να δώσουμε στη διεθνή κοινότητα να καταλάβει ότι η Τουρκία έχει «ξεφύγει», δεν λογαριάζει κανένα κι ότι φυσικά το δίκαιο είναι με το μέρος μας.

• Είμαστε έτοιμοι ακόμη και αύριο να απαντήσουμε στην όποια πρόκληση από την τουρκική πλευρά.

• Αν έρθει κάποιο τουρκικό γεωτρύπανο νότια της Κρήτης η αντίδραση της Ελλάδας θα είναι σκληρή και άμεση και αυτό οφείλουν να το γνωρίζουν όλοι.

Από τη σημερινή μου παρουσία στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega. 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο