Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό θαύμα που έγινε πραγματικότητα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όπως αναμενόταν, η κατάκτηση του τίτλου της Premier League αποτελεί ένα από τα κεντρικά θέματα σε όλες τις εφημερίδες του Βρετανικού Τύπου, αλλά και στις κορυφαίες εφημερίδες του κόσμου!

Η Λέστερ βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στο θρόνο του αγγλικού ποδοσφαίρου για πρώτη φορά στα 132 χρόνια ιστορίας της, με τον Βρετανικό Τύπο να αποθεώνει με διθυραμβικά σχόλια το κατόρθωμα των «Αλεπούδων» του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ενδεικτικό το πρωτοσέλιδο του Guardian με τίτλο «Λέστερ η Βασίλισσα της Αγγλίας», ενώ ακόμα πιο τρομερό και το αντίστοιχο photoshop στην εικόνα του Ριχάρδου του Γ’, Βασιλιά της Αγγλίας από το 1483 μέχρι το 1485, στο καπέλο του οποίου υπάρχει το σήμα της Λέστερ.

Με βασικό τίτλο ‘Βασιλιάς Κλαύδιος’ κυκλοφόρησαν οι Ιταλικές εφημερίδες, ενώ η Λέστερ είναι βασικό θέμα και στην L’ Equipe, αλλά και στην Ισπανική Mundo Deportivo κι όπως όλα δείχνουν το παραμύθι των ‘Αλεπούδων’ θα απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμη τον παγκόσμιο Τύπο.

Ο Ιταλός Τεχνικός δεν ξέχασε να αναφερθεί και στην απόλυση του από την Ελληνική εθνική με μπηχτές για όσους επέκριναν το πέρασμά του από τον πάγκο της γαλανόλευκης αγαπημένης.

«Είμαι 64 ετών. Μάχομαι πολλά χρόνια και πάντα ήμουν αισιόδοξος. Πάντα πίστευα ότι θα μπορούσα να πάρω ένα πρωτάθλημα. Είμαι ο ίδιος άνθρωπος που απολύθηκε από την Ελλάδα πριν ενάμιση χρόνο και πολλοί είχαν ξεχάσει τι είχα κάνει. Είμαι αυτός που ήμουνα και στην Ελλάδα, δεν έχω αλλάξει. Το μοναδικό που μπορώ να κάνω είναι να το αφιερώσω σε όσους με πίστεψαν», τόνισε ο προπονητής στο «Rai 3»

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά στους κρίκους

Ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, απόψε (Παρασκευή 26/4)...

Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Παζάρι από την Μονή Καλτεζών

Μετά χαράς ανακοινώνεται ότι η Ιερά μας Μονή θα...

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον...

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες του Πάσχα

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο