Αποφάσεις της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε σήμερα Τρίτη 6 Δεκεμβρίου.

Μεταξύ άλλων, η Επιτροπή προέβη στην έγκριση του πρακτικού δημοπρασίας για το προϋπολογισμού 170.000 ευρώ αρδευτικό έργο ΤΟΕΒ Ηρας – Κουρτακίου (δυτικός τομέας), όπως και του πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης προσωρινού αναδόχου στο με προϋπολογισμό 236.000 ευρώ έργο βελτίωσης της αγωνιστικής επιφάνειας στο γήπεδο του Νέου Ηραίου.

Ακόμα, η Επιτροπή ενέκρινε το 1ο πρακτικό δημοπρασίας -στο πλαίσιο της ανοικτής διαδικασίας μέσω του ΕΣΗΔΗΣ (Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων)- του με προϋπολογισμό 220.000 ευρώ έργου συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου της Λακωνίας και συγκεκριμένα του τμήματος Κοκκάλα – Λάγια- Αλικα στην ε.ο. 23 και του τμήματος Γοράνοι – Βασιλική στην ε.ο. 13.

Ενέκρινε επίσης την διενέργεια ανοικτών διαγωνισμών για εργασίες φύτευσης και πρασίνου α) στο επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο της Μεσσηνίας, με προϋπολογισμό 50.000 ευρώ και β) στην 13η επαρχιακή οδό της Μεσσηνίας, στο τμήμα Κορώνη – Βασιλίτσι – Φοινικούντα – Μεθώνη, με προϋπολογισμό επίσης 50.000 ευρώ.

Η Οικονομική Επιτροπή, εξ άλλου, προέβη στην έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου Οιχαλίας με αντικείμενο τις αναπλάσεις ιστορικών κτηρίων και μνημείων του εν λόγω δήμου της Μεσσηνίας.

Ακόμα, ενέκρινε την διενέργεια ηλεκτρονικών διαγωνισμών για τα έργα α) βελτίωσης και συντήρησης της 76ης εθνικής οδού Μεγαλόπολη – ναός Επικούριου Απόλλωνα, στο τμήμα Καρυές – Αρχαίο Στάδιο – Επικούριος Απόλλωνας, β) αποκατάστασης επαρχιακής οδού Καλλιάνι – Καστράκι – Φαναράκι – Λουτρά Ηραίας, με προϋπολογισμό 600.000 ευρώ και γ) συντήρησης και αποκατάστασης οδοποιίας στην Τ.Κ. Κορακοβουνίου, με προϋπολογισμό 150.000 ευρώ.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο