ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥΒαγγέλης Γιαννακούρας: Άμεση ενημέρωση για τα προβλήματα στους δρόμους της Αρκαδίας

Βαγγέλης Γιαννακούρας: Άμεση ενημέρωση για τα προβλήματα στους δρόμους της Αρκαδίας

Ενημέρωση για τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Αρκαδίας ζητά ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Γιαννακούρας 

Επειδή δεν είναι εφικτό να περνάμε σε τακτά χρονικά διαστήματα από όλους τους Εθνικούς και Επαρχιακούς δρόμους της Αρκαδίας, θα σας παρακαλούσα να με ενημερώνετε για τυχόν προβλήματα (λακκούβες, καταστροφή οδοστρώματος, κατολισθήσεις κλπ) που εντοπίζετε σε αυτούς και να αποστέλλετε φωτογραφικό υλικό (όπου αυτό είναι εφικτό), ώστε να μπορούμε να έχουμε και οπτική άποψη της ζημιάς.

Τις φωτογραφίες μπορείτε να τις στέλνετε με μήνυμα στα mail: egiannakouras@arcadia.gr, egiannakouras@hotmail.com ή με μήνυμα (inbox) στο facebook-messenger.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανταπόκριση και την συνεργασία σας, αφού θεωρώ πως μέσω αυτής μπορούμε να πετύχουμε μεγαλύτερη βελτίωση της καθημερινότητας και να αντιμετωπίσουμε πιο γρήγορα τα προβλήματα που προκύπτουν.

Οι πολίτες άλλωστε οφείλουν να είναι ενεργοί και να βοηθούν στην ενημέρωσή μας, αφού είναι αυτοί που εντοπίζουν άμεσα τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας.

Σημείωση: Η ενημέρωση αφορά στους επαρχιακούς και εθνικούς δρόμους και όχι στους δρόμους εντός πόλεων και χωριών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο