Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, σήμερα, Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Μεσσήνης, Γιώργο Αθανασόπουλο.

Τη συνάντηση, που έγινε παρουσία και του γενικού γραμματέα του Δήμου, Παναγιώτη Καρνούσκου, απασχόλησαν βασικά ζητήματα του Δήμου Μεσσήνης, όπως η Λιμνοδεξαμενή Τρικόρφου, η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου και έργα υποδομών.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, σημείωσε: «Οι επαφές με τους Δημάρχους της Περιφέρειάς μας συνεχίζονται καθημερινά. Με τον Γιώργο Αθανασόπουλο είχαμε μία ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση που αφορούσε σημαντικά έργα που καλούμαστε να διεκπεραιώσουμε με γνώμονα τον αναπτυξιακό και κοινωνικό τους χαρακτήρα».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο