Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας Εφήβων – Νεανίδων και Νέων – Ανδρών, Νέων – Γυναικών, στην Πάτρα

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει το  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων και Νέων-Ανδρών και Νέων-Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα (Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο “Παναγίας Αλεξιώτισσας”) από την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024 έως και την Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024.

Αγωνιστικά, αναμένεται να λάβει χώρα ένα από τα καλύτερα και θεαματικότερα πρωταθλήματα που έχουν γίνει μέχρι τώρα, αφού το επίπεδο των αθλητών και αθλητριών, που θα αγωνιστούν είναι εξαιρετικό, βάσει των επιδόσεών τους στις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους μέσα στο ρινγκ. Στην Πάτρα αναμένονται περισσότεροι από 300 αθλητές και αθλήτριες.

Τους αθλητές και τις αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν live οι θεατές στα Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Εφήβων – Νεανίδων και Νέων-Ανδρών και Νέων-Γυναικών αλλά και μέσω της  Livestreaming μετάδοσης.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκδήλωση με θέμα «Δημοσιογραφία και Πολίτες» στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2024»

Ο ενημερωτικός ιστότοπος anagnostis.org και η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος...

13-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 – Arcadia Classic Tour 2024 με 81 Συμμετοχές

Όλα έτοιμα για την αφετηρία του 10ο Επετειακού Arcadia Classic Tour 2024, μια συνδιοργάνωση των σωματείων  Off Road Team και ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και την υποστήριξη των ΑΡ.Σ.Ο.Ε. και Ε.Λ.Ι.Α. Το αγαπημένο «μικρό» όλων, το ACT,  είναι ένα διήμερο απόδρασης με το ιστορικό όχημα, συνυφασμένο μέσα στις ορεινές διαδρομές και την ιδιαιτερότητα της Πελοποννησιακής μικρογεωγραφίας που επιτρέπει την άμεση

Πυροσβεστική: 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα

Συνολικά 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο (9.30μμ Παρασκευή) σε...
Μετάβαση στο περιεχόμενο