Παρουσίαση του ΔΙ-ΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ (ΠΜΣ): Διακυβέρνηση & Επιχειρηματικότητα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στη συνέντευξη Τύπου θα παρουσιαστεί αναλυτικότερα η φιλοσοφία του ΠΜΣ, οι επιμέρους Κατευθύνσεις του και το πρόγραμμα σπουδών του, σε ποιους απευθύνεται, η μέθοδος διδασκαλίας, κλπ.

Την Τετάρτη 29/6, ώρα 11.00 το πρωί, παρατίθεται συνέντευξη Τύπου στο Τμήμα Οικονομικων Επιστημών στήν Τρίπολη, για την παρουσίαση του:

ΔΙ-ΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ (ΠΜΣ): Διακυβέρνηση & Επιχειρηματικότητα

Το εν λόγω ΠΜΣ, δύο Κατευθύνσεων συνδιοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τα δύο ΑΕΙ της περιφέρειας Πελοποννήσου, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το ΤΕΙ Πελοποννήσου.

Η εκπαιδευτική διαδικασία υποστηρίζεται από ειδικές διαδικτυακές εφαρμογές που επιτρέπουν και την εξ αποστάσεως παρακολούθηση του προγράμματος.

Το ΠΜΣ απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στον τομέα της Επιχειρηματικότητας και Διακυβέρνησης με τις εξής κατευθύνσεις:

  1. Κατεύθυνση Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης η παρακολούθηση της οποίας θα οδηγεί στην χορήγηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης «Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη με έμφαση στην Επιχειρηματικότητα»
  2. Κατεύθυνση Διακυβέρνησης και Ανάπτυξης η παρακολούθηση της οποίας θα οδηγεί στην χορήγηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης « Διακυβέρνηση και Ανάπτυξη με έμφαση στην Διακυβέρνηση»

Η ελάχιστη χρονική διάρκεια για την απονομή του τίτλου ορίζεται σε τρία (3) εξάμηνα και απαιτείται η παρακολούθηση και επιτυχής εξέταση σε δέκα (10) υποχρεωτικά μαθήματα κατά τη διάρκεια δύο διδακτικών εξαμήνων, καθώς και η εκπόνηση διπλωματικής εργασίας που πραγματοποιείται κατά τους τελευταίους έξι μήνες του προγράμματος.

Τα μαθήματα μπορεί να πραγματοποιούνται με χρήση σύγχρονης και ασύγχρονης διαδικτυακής επικοινωνίας.

Το ΠΜΣ δέχεται συνολικά 80 φοιτητές (40 ανά Κατεύθυνση) και οι υποψηφιότητες για την επόμενη χρονιά λήγουν στις 29 Ιουλίου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες και για κατάθεση αιτήσεων βλ. http://es.uop.gr/esmet/.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα γίνονται δεκτές από τη Γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Επιχειρηματικότητα και Διακυβέρνηση» (Γραμματεία Π.Μ.Σ. «Επιχειρηματικότητα και Διακυβέρνηση» Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, Θέση Σέχι, Πρώην τέταρτο πεδίο βολής, Τρίπολη, Τ.Κ. 22100, τηλ. 2710230123, fax: 2710230139, e-mail: econ@uop.gr υπόψη κας Δήμητρας Γιαννακοπούλου, μέχρι τις 29 Ιουλίου 2016 (σφραγίδα ταχυδρομείου).

Στη συνέντευξη Τύπου θα παρουσιαστεί αναλυτικότερα η φιλοσοφία του ΠΜΣ, οι επιμέρους Κατευθύνσεις του και το πρόγραμμα σπουδών του, σε ποιους απευθύνεται, η μέθοδος διδασκαλίας, κλπ.

Ο Διευθυντής του ΠΜΣ
Δημήτρης Π. Σωτηρόπουλος, Αναπλ. Καθηγητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Tα «ερυθρόλευκα» ευρωπαϊκά τρόπαια στην Πελοπόννησο

Στην Πελοπόννησο θα ταξιδέψουν τις επόμενες ημέρες οι ευρω-κούπες...

Συλλήψεις στην Λακωνία για ναρκωτικά, όπλα και κλοπές

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Συνελήφθη ένα...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Γορτυνία

Την Τρίτη 23/07/2024 λόγω εργασιών ενίσχυσης του Δικτύου του...

Καιρός: Επιμένουν οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες

Συνεχίζεται και σήμερα Παρασκευή (19/7) ο καύσωνας διαρκείας στις περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο