Με Κουρουμπλή η συνεδρίαση της Επιτροπής Ορεινών Περιοχών της ΚΕΔΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλο ενδιαφέρον από τους δήμους της Αρκαδίας για τη συνεδρίαση της Επιτροπής Ορεινών Περιοχών της ΚΕΔΕ. Ας ελπίσουμε ότι οι εξαγγελίες του Υπουργού θα γίνουν πραγματικότητα.

Με τη συμμετοχή του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Π. Κουρουμπλή, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Ορεινών Περιοχών της ΚΕΔΕ.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι προτάσεις της ΚΕΔΕ σχετικά με τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

«Η συμμετοχή του Υπουργού Π. Κουρουμπλή στη συνεδρίαση της Επιτροπής σηματοδοτεί το ενδιαφέρον του για τους μικρούς και ορεινούς δήμους» , τόνισε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, κ. Πατούλης κατά την έναρξη της συνεδρίασης.

Ο Π. Κουρουμπλής άκουσε τα αιτήματα του Προέδρου της ΚΕΔΕ και των μελών της Επιτροπής και διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ενταχθούν στο νομοσχέδιο που καταρτίζεται από το ΥΠΕΣΔΑ, διατάξεις, οι οποίες θα διευκολύνουν το έργο των μικρών και ορεινών δήμων.

Επιπλέον ανέφερε ότι θα αναλάβει πρωτοβουλίες, προκειμένου να υπάρξουν αντίστοιχες ρυθμίσεις και από τα συναρμόδια υπουργεία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Tα «ερυθρόλευκα» ευρωπαϊκά τρόπαια στην Πελοπόννησο

Στην Πελοπόννησο θα ταξιδέψουν τις επόμενες ημέρες οι ευρω-κούπες...

Συλλήψεις στην Λακωνία για ναρκωτικά, όπλα και κλοπές

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Συνελήφθη ένα...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Γορτυνία

Την Τρίτη 23/07/2024 λόγω εργασιών ενίσχυσης του Δικτύου του...

Καιρός: Επιμένουν οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες

Συνεχίζεται και σήμερα Παρασκευή (19/7) ο καύσωνας διαρκείας στις περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο