Συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΝΠΕ με συμμετοχή Παναγιώτη Νίκα | LIVE Τρίτη 08/07

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην Αθήνα βρίσκεται ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, προκειμένου να μετάσχει σε συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΝΠΕ (Ενωση Περιφερειών Ελλάδας).

[iframe width=”789″ height=”444″ src=”https://www.youtube.com/embed/3WMAYh231go” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Στο μεταξύ, η ΕΝΠΕ πραγματοποιεί αύριο Τετάρτη 8 Ιουλίου την πρώτη διαδικτυακή της εκδήλωση με θέμα “Υγεία και Ασφάλεια, Τουρισμός και Οικονομία, Covid-19: Επιπτώσεις και Επόμενη Μέρα”.

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 11 το πρωί, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt (αίθουσα Parthenon), επί της Συγγρού 115, στην Αθήνα και θα διαρκέσει μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Σημειώνεται ότι στην αίθουσα της εκδήλωσης, πέραν των ομιλητών, θα παρευρεθούν μόνο τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΝΠΕ και εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο