Π. Νίκας: “Η κοινωνική πολιτική προτεραιότητα της περιφερειακής αρχής Πελοποννήσου”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τη μεγάλη αξία της κοινωνικής αλληλεγγύης και τη σημασία της κοινωνικής πολιτικής ως απόλυτης προτεραιότητας της περιφερειακής αρχής επισήμανε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στον χαιρετισμό του την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου-, σε εκπαιδευτικό σεμινάριο υπαλλήλων των κοινωνικών υπηρεσιών, που πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό κτήριο της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Το εν λόγω σεμινάριο, που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΚΑ), αφορούσε τη λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας και το θεσμικό πλαίσιο για την Υιοθεσία και την Αναδοχή.

Στο σεμινάριο παρερεύθηκαν ο διευθυντής Κοινωνικής Μέριμνας Κωνσταντίνος Ψυχάρης και υπάλληλοι των Διευθύνσεων και τμημάτων της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, καθώς και υπάλληλοι της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ομιλήτρια και συντονίστρια του σεμινάριου ήταν η Κοινωνική Λειτουργός και Ψυχολόγος Παναγιώτα Μάνθου, υπεύθυνη επιχειρησιακής συντονιστικής υπηρεσίας δράσεων παιδικής προστασίας του ΕΚΚΑ.

Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης και ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Βασίλης Διαμαντόπουλος.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο