Κυριακή, 6 Ιουλίου, 2025
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Π. Νίκας: Πρέπει να συμφωνήσουμε ότι κάποιος πρέπει να παραδώσει σε μένα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε ερώτηση δημοσιογράφου απάντησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σχετικά  με το εάν εταιρεία  διενεργεί έρευνα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Τα κύρια σημεία της συνέντευξης του κ. Νίκα:

“Διεθνής εταιρεία που διαθέτει όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις διενεργεί έρευνα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από προχθές Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου.
Δεν έχουμε λογική διώξεων, αλλά εντοπισμού σφαλμάτων. Δεν έρχομαι ως εισαγγελέας, ούτε αισθάνομαι τον ρόλο μου ότι πρέπει να ασχολούμαι με τα χθεσινά και τα προχθεσινά, ούτε με το τι έγινε ή τι δεν έγινε. Για όλα αυτά αποφάσισε ο λαός.

Να ξέρετε όμως ότι μπήκα σε ένα ‘κουφάρι’, βρήκα μία πόρτα και μπήκα μέσα σε ένα άδειο κτήριο. Δεν ξέρω ούτε τα τραπεζικά υπόλοιπα. Κάποιος πρέπει να παραδώσει σε μένα. Εγώ στο νέο Δήμαρχο Καλαμάτας – που ήταν Αντιδήμαρχός μου για δέκα χρόνια- παρέδιδα ενάμιση μήνα. Κάποιος θα πρέπει να μου πει τι παραλαμβάνω, διοικητικά και οικονομικά. Αυτό θέλω, όπως θέλω και επιθυμώ να είναι όλα ωραία και καλά μέχρι το τέλος.

Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα και συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία, θα ακολουθήσει συζήτηση όπου προβλέπεται -“και στα συλλογικά όργανα και παντού.
Από δω και πέρα θα είναι όλα ανοιχτά, θα συγκροτηθεί μία διαπαραταξιακή επιτροπή για το ΕΣΠΑ, η οποία θα διαχειρίζεται όλα αυτά τα ζητήματα, καθώς και διαπαραταξιακή επιτροπή για τα οικονομικά.
Υπήρχαν αρχηγοί παρατάξεων που κατήγγειλαν συγκεκριμένα πράγματα, αυτά θα ελεγχθούν. Εύχομαι και ελπίζω, όλα αυτά να μην έχουν βάση.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ένα μοναδικό ταξίδι στην ελληνική μουσική σας περιμένει απόψε Σάββατο 5 Ιουλίου στο AKROTHEA suites & lounge

ΜΕΣΑ ΣΤΟΥ ΓΛΕΝΤΙΟΥ ΤΗ ΖΑΛΗ Ένα μοναδικό ταξίδι στην ελληνική...

Υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς στην Περιφέρεια Πελοποννήσου την Κυριακή 6 Ιουλίου 2025

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας για την Κυριακή 6 Ιουλίου προβλέπεται υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) στις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας. Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες και στους επαγγελματίες

Καραμπόλα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου: Τέσσερις τραυματίες

Πέντε οχήματα ενεπλάκησαν σε τροχαίο στη Νέα Εθνική Οδό...

Τρίπολη: 50χρονος έκανε βιντεοκλήση με ανήλικη και προέβη σε γενετήσιες πράξεις

Συνελήφθη, έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις, αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ