Συγχαρητήριο Μήνυμα Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων

"Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων και να τους ευχηθώ καλή σταδιοδρομία στην πορεία που ξεκινούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπως επίσης να εκπληρώσουν τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχουν θέσει.

Η μεγάλη και επίπονη προσπάθεια που κατέβαλλαν οι νέοι και οι νέες όλο αυτό το χρονικό διάστημα αποτελεί ίσως το σημαντικότερο εφόδιο που θα συνοδεύει και θα οδηγεί στο μέλλον και αυτούς που πέτυχαν το στόχο τους, αλλά και αυτούς που δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά. Το μόνο βέβαιο είναι ότι όταν δεν σταματά η προσπάθεια και δεν χάνεται η προσήλωση, τότε μόνο επιτυγχάνονται πλήρως οι στόχοι που θέτει ο καθένας.

Η νέα γενιά απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι με αποφασιστικότητα, σκληρή δουλειά και αφοσίωση στο στόχο επιτυγχάνει πολύ σημαντικά αποτελέσματα, υπερβαίνει τα προβλήματα που καλείται να διαχειριστεί και αποτελεί τον οδηγό για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Θερμά συγχαρητήρια για μία ακόμη φορά σε όλους για την εξαιρετική προσπάθεια που κατέβαλλαν ∙ και σε όσους πέτυχαν το στόχο τους και σε όσους δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά. Το κρίσιμο είναι να μη σταματήσει η προσπάθεια και να μην εγκαταλείψουν τις ελπίδες και τα όνειρά τους.

Οι επιτυχίες αυτές συνιστούν αναμφίβολα μια διαφορετική ελπίδα και προσδοκία για τον τόπο".

Πέτρος Τατούλης
Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia

© 2017 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr