Ιανουαρίου 23, 2021

Εργαστήριο Γνώσης και Αβεβαιότητας ΓΑΒ LAB: Κάλυψη εξόδων συμμετοχής στο Μαραθώνιο Καινοτομίας της ΚΕΔΕ

Απριλίου 12, 2019

Σε συνέχεια της δυναμικής συμμετοχής στην αντίστοιχη διοργάνωση του 2018, το Εργαστήριο Γνώσης και Αβεβαιότητας (ΓΑΒ LAB) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση για τη συμμετοχή 4 ομάδων από την Πελοπόννησο στον 3ο Μαραθώνιο Καινοτομίας για τις έξυπνες πόλεις..

Η ΚΕΔΕ, συμμεριζόμενη τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας με βασικό θεμέλιο το ανθρώπινο κεφάλαιο, προχωράει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην διοργάνωση του 3ου Μαραθωνίου Καινοτομίας για τις έξυπνες πόλεις. Ο Μαραθώνιος City Challenge crowdhackathon #smartcity3 θα πραγματοποιηθεί από τις 10 Μαΐου έως και τις 12 Μαΐου στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Το Εργαστήριο Γνώσης και Αβεβαιότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τις ιδέες τους μέσω email με θέμα «Υποβολή υποψηφιότητας για συμμετοχή στο #smartcity3» σύμφωνα με το πρότυπο που διατίθεται στη διεύθυνση http://gav.uop.gr/docs/smartcity3/idea.docx στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 14:00.

Οι υποψηφιότητες θα κριθούν από επιτροπή που απαρτίζεται από τους:

  • Βασίλη Πουλόπουλο, Έμπειρο Ερευνητή Εργαστηρίου Γνώσης και Αβεβαιότητας, Παν. Πελοποννήσου

  • Μανόλη Γουάλλες, Επίκουρο Καθηγητή, Διευθυντή Εργαστηρίου Γνώσης και Αβεβαιότητας, Παν. Πελοποννήσου

  • Κώστα Βασιλάκη, Καθηγητή, Διευθυντή Εργαστηρίου Συστημάτων Λογισμικού και Βάσεων Δεδομένων, Παν. Πελοποννήσου

  • Γιώργο Λέπουρα, Καθηγητή, Διευθυντή Εργαστηρίου Επικοινωνίας Ανθρώπου Μηχανής και Εικονικής Πραγματικότητας, Παν. Πελοποννήσου

  • Θοδωρή Κοτσιλιέρη, Αναπληρωτή Καθηγητή, ΤΕΙ Πελοποννήσου

  • Ευστράτιο Γεωργόπουλο, Καθηγητή, ΤΕΙ Πελοποννήσου

Περισσότερες πληροφορίες για τη φετινή διοργάνωση είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση: https://crowdhackathon.com/smartcity3/ ενώ ερωτήματα σχετικά με τη διαδικασία επιλογής από το ΓΑΒ LAB μπορούν να απευθύνονται στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για τις ομάδες που θα επιλεγούν η ΚΕΔΕ θα αναλάβει τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 10:52

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia