Περισσότεροι από 1 δις χρήστες της τεχνολογίας 5G το 2023

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περισσότερο από 1 δισεκατομμύριο χρήστες θα μετρά, έως το 2023, η τεχνολογία 5G, η οποία θα χρειαστεί λιγότερο χρόνο απ’ ότι το 4G για να φτάσει σε αυτό το ορόσημο. Αν και βρίσκεται ακόμη σε στάδιο δοκιμών, σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις, η υιοθέτησή του 5G θα είναι η ταχύτερη σε σχέση με όλες τις προηγούμενες αντίστοιχες κινητές τεχνολογίες.

Όπως προκύπτει από νέα έρευνα της CCS Insight, η Κίνα θα έχει παγκόσμιο προβάδισμα στη νέα τεχνολογία, καθώς περισσότερο από το ήμισυ των χρηστών του 5G θα προέρχεται από τη συγκεκριμένη περιοχή.

Μάλιστα, ακόμη και έως το 2025, μετά από την ανάπτυξη της τεχνολογίας στις περισσότερες περιοχές του κόσμου, η Κίνα θα εξακολουθεί να αντιπροσωπεύει πάνω από τέσσερις στις δέκα συνδέσεις 5G παγκόσμιο επίπεδο.

Οι συντάκτες της έκθεσης σχολιάζουν ότι μπορεί η Νότια Κορέα, η Ιαπωνία και οι ΗΠΑ να συναγωνίζονται ποια θα είναι η πρώτη που θα ξεκινήσει το εμπορικό λανσάρισμα του 5G, ωστόσο, η Κίνα θα είναι η περιοχή που θα έχει το παγκόσμιο προβάδισμα στον αριθμό των συνδρομητών. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, παρά τις υψηλές φιλοδοξίες που διατηρεί η ΕΕ, η ανάπτυξη των αντίστοιχων δικτύων στην Ευρώπη θα απέχει χρονικά κατά τουλάχιστον ένα χρόνο από τις πρωτοπόρους γεωγραφικές ζώνες του πλανήτη.

http://www.sepe.gr/gr/research-studies/article/12046072/perissoteroi-apo-1-dis-hristes-tis-tehnologias-5g-to-2023/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Παζάρι από την Μονή Καλτεζών

Μετά χαράς ανακοινώνεται ότι η Ιερά μας Μονή θα...

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον...

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες του Πάσχα

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες...

Δίκτυο Μονοπατιών Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Η παρουσίαση του Δικτύου Μονοπατιών του Δήμου μας συνεχίζεται...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο